More

  Transport de Apple AirPods posibil contrafăcute

  Un transport de Apple AirPods posibil contrafăcute a fost reținut ieri de vameșii de la Biroul vamal de frontieră Constanța Sud. Este vorba despre 500 de perechi de căști wireless Apple AirPods, suspecte a fi contrafăcute.

  Informația este transmisă de Agenţia Natională de Administrare Fiscală (ANAF) – Direcția Generală a Vămilor publicației StartupCafe.ro.

  Un transport de Apple AirPods posibil contrafăcute și alte produse

  Joi, 21 martie 2019, inspectorii vamali de la Biroul vamal de frontieră Constanţa Sud au reţinut:

  2880 seturi cosmetice! Truse farduri, bunuri susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală pentru marca URBAN DECAY – NAKED;

  1008 bucăți jucării interactive din plastic (pisică vorbitoare)! Bunuri susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală pentru marca combinată TALKING TOM;

  2952 bucăți jucării din plastic! Diverse (păpuși cu accesorii, ceasuri), bunuri susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală pentru marca L.O.L. Surprise!;

  500 seturi căști fără fir! Cu acumulatori, bunuri susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală pentru design APPLE.

  Produsele au fost găsite ca urmare a controlului fizic efectuat asupra mărfurilor aflate într-un container. Respectivul container era destinat unei societăți comerciale cu sediul social în municipiul Bucuresti,

  Valoarea totală a acestora, dacă ar fi fost comercializate la preț de vânzare cu amănuntul este de aproximativ 228 480 euro.

  Vameșii precizează:

  „Conform prevederilor Regulamentului (UE) nr. 608/2013 şi a Legii nr. 344/2005 privind unele măsuri pentru asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală în cadrul operaţiunilor de vămuire, autoritatea vamală a reţinut bunurile contrafăcute în vederea trimiterii spre expertizare. La finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun. ”

  Pe site-ul Apple, o pereche de căști fără fir, cu acumulatori, Apple AirPods costă aproximativ 160 de dolari sau 200 de dolari, în funcție de culoare.

  Ai văzut noile Samsung Galaxy Buds? Noi ne-am jucat cu ele la Mobile World Congress 2019. Vezi în video impresiile la cald.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here