Transport de Apple AirPods posibil contrafăcute

NoobZ
- 22.03.2019, 13:39 în Accesorii
0

SHARES

Un transport de Apple AirPods posibil contrafăcute a fost reținut ieri de vameșii de la Biroul vamal de frontieră Constanța Sud. Este vorba despre 500 de perechi de căști wireless Apple AirPods, suspecte a fi contrafăcute.

Informația este transmisă de Agenţia Natională de Administrare Fiscală (ANAF) – Direcția Generală a Vămilor publicației StartupCafe.ro.

Un transport de Apple AirPods posibil contrafăcute și alte produse

Joi, 21 martie 2019, inspectorii vamali de la Biroul vamal de frontieră Constanţa Sud au reţinut:

2880 seturi cosmetice! Truse farduri, bunuri susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală pentru marca URBAN DECAY – NAKED;

1008 bucăți jucării interactive din plastic (pisică vorbitoare)! Bunuri susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală pentru marca combinată TALKING TOM;

2952 bucăți jucării din plastic! Diverse (păpuși cu accesorii, ceasuri), bunuri susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală pentru marca L.O.L. Surprise!;

500 seturi căști fără fir! Cu acumulatori, bunuri susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală pentru design APPLE.

Produsele au fost găsite ca urmare a controlului fizic efectuat asupra mărfurilor aflate într-un container. Respectivul container era destinat unei societăți comerciale cu sediul social în municipiul Bucuresti,

Valoarea totală a acestora, dacă ar fi fost comercializate la preț de vânzare cu amănuntul este de aproximativ 228 480 euro.

Vameșii precizează:

„Conform prevederilor Regulamentului (UE) nr. 608/2013 şi a Legii nr. 344/2005 privind unele măsuri pentru asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală în cadrul operaţiunilor de vămuire, autoritatea vamală a reţinut bunurile contrafăcute în vederea trimiterii spre expertizare. La finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun. ”

Pe site-ul Apple, o pereche de căști fără fir, cu acumulatori, Apple AirPods costă aproximativ 160 de dolari sau 200 de dolari, în funcție de culoare.

Ai văzut noile Samsung Galaxy Buds? Noi ne-am jucat cu ele la Mobile World Congress 2019. Vezi în video impresiile la cald.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!