More

  Accesoriile Celly intră în portofoliul Avenir Telecom

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Accesoriile Celly intră în portofoliul Avenir Telecom. Astfel, compania devine distribuitor exclusiv în România al accesoriilor Celly, destinate dispozitivelor mobile. Mișcarea are loc într-un context favorabil de evoluție a pieței.

  Potrivit estimării Avenir Telecom, piața de accesorii pentru telefoane mobile a crescut anul trecut cu circa 40%, la aproximativ 14 milioane de unități.

  Estimarea ia în calcul numărul de smartphone-uri vândute în 2018, aproximativ 4 milioane de unități. Fiecare nou telefon cumpărat generând achiziția, în medie, a trei accesorii. La acestea se adaugă şi telefoanele mobile deja existente în piață, care generează achiziții suplimentare de accesorii, precum folii şi carcase de protecție.

  Accesoriile Celly cuprind:

  Avenir Telecom distribuie astfel toată gama de accesorii Celly destinată dispozitivelor mobile. Gama este axată pe mai multe categorii de produse, precum: protecție, încărcare, audio, utility, sport, foto și timp liber.

  Celly pune accent pe înțelegerea nevoilor clienților ca fiind componenta esențială a unei strategii de succes. Celly produce accesorii smart care ajută clienții să rămână conectați în orice moment al vieții de zi cu zi: acasă, la serviciu, în timpul antrenamentelor, când călătoresc sau în timpul liber. Cu o experiență de 20 de ani pe piață, Celly S.p.A este unul dintre cei mai importanți producători și distribuitori ai pieței de accesorii pentru telefoane mobile din Italia.

  Accesorii Energizer® cu garanție pe viață

  Avenir Telecom completează gama de accesorii Energizer® destinate încărcării de telefoane mobile cu produse cu garanție pe viață. Produse fabricate din materiale foarte rezistente.

  Păstrând ADN-ului mărcii Energizer®, noua gamă oferă soluții inovatoare de încărcare. Telefoanele sunt fabricate din materiale robuste și componente alese cu atenție pentru fiabilitatea lor. Cablurile, încărcătoarele wireless, încărcătoarele de mașină și încărcătoarele de perete sunt disponibile în mai multe variante. De la 1A la 3.4A pentru a acoperi nevoile tuturor utilizatorilor.

  Cablurile de încărcare/transfer de date rezistă la o tensiune de până la 50 kg și la peste 10.000 de răsuciri. Acestea vin cu garanție pe viață. În ceea ce privește construcția, sunt acoperite de o țesătură dintr-un material plastic foarte rezistent, care le conferă durabilitate și flexibilitate. Conectorii, realizați din componente de înaltă calitate, sunt întăriți în zonele unde au loc cele mai multe îndoituri și răsuciri. Asta pentru a proteja circuitele și pentru a absorbi presiunea.

  Încărcătoarele de perete și încărcătoarele de mașină sunt fabricate din fibră de sticlă și policarbonat. Lucru ce asigură robustețea lor în condiții extreme de utilizare. Acestea rezistă la căderi de până la 2 metri, la greutatea de 1,8 tone a unei mașini care trece peste ele și la mii de utilizări. Încărcătoarele sunt disponibile în mai multe variante (de la 1A la 3.4A) pentru a acoperi nevoile tuturor utilizatorilor.

  Încărcătorul wireless Qi ™, poate alimenta smartphone-uri compatibile de până la 10W. Ultra-subțire, cu design elegant, este fabricat din oțel de înaltă rezistență. Încărcătorul wireless, compatibil cu majoritatea huselor și carcaselor de protecție, este alimentat printr-un cablu micro-USB garantat pe viață.

  ABONEAZĂ-TE LA YOUTUBE NOOBZ

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.