More

  Prelungitorul Legrand cu 4 prize e aur la casa omului

  Sunt aproape 2 luni de zile de când folosim la Noobz prelungitorul Legrand cu 4 prize. Vorbim despre un produs util nu doar pentru alimentarea pe fir a dispozitivelor din casă și birou, ci și pentru încărcarea wireless a telefonului. Vorbim despre un produs versatil, potrivit în special în sălile de ședință de la birou.

  Desigur, sunt mai multe moduri în care poți folosi acest prelungitor, dar haideți să vă spunem ce facem noi cu el.

  Prelungitorul Legrand cu 4 prize

  Alimentează dispozitivele prin 4 prize 2P+T, 2 porturi de încărcare USB și un încărcător wireless. Din prima zi, stă așezat frumos într-un colț, pe un raft, sub birou.

  De la acesta iau energie: monitorul de pe birou, laptopul, imprimanta și un alt prelungitor – de la care Cristi alimentează monitorul său, desktop-ul și banda de alergat. Uneori, încarc telefonul wireless, folosind pad-ul de încărcare wireless încorporat în prelungitor.

  Iar atunci când este necesar, încarc tastatura prin cablu USB direct de la prelungitor. Dacă lucrezi foarte mult de pe laptop sau desktop, porturile USB nu sunt niciodată suficiente.

  Prelungitorul Legrand cu 4 prize are un design potrivit pentru orice decor. Dacă vrei, poți să îl instalezi fără probleme și pe birou. Pentru a lăsa spațiu de un tablou, am preferat să îl așez sub birou, pe un raft liber.

  Este primul prelungitor care a ajuns la noi și oferă această tehnologie ingenioasă de încărcare wireless coroborat cu încărcarea prin USB și prize.

  incarcare wireless

  Merită banii prelungitorul cu 4 prize de la Legrand?

  Prețul recomandat pentru prelungitorul Legrand cu 4 prize este de aproximativ 700 lei. La eMAG, în acest moment este redus la 460 lei. E mult, e puțin? Păi, haideți să vedem.

  Un încărcător wireless pentru smartphone de bună calitate costă cel mai puțin 200 lei. Porturi de încărcare USB nu poți cumpăra separat, dar poți să cumperi un prelungitor cu USB încorporat.

  Iar dacă vrei ceva la o calitate foarte bună, prețul este de cel puțin 250 lei. Desigur, dacă vrei și protecție de supratensiune și nu-ți place să riști.

  Astfel, să le cumperi separat, tot trebuie să scoți din buzunar un minim de 450 lei.

  Ia în calcul faptul că majoritatea prelungitoarelor sunt albe și destul de impractice. Nu mai bine pui câțiva zeci de lei în plus pentru un bloc multipriză cu încărcător wireless? Noi zicem că e o alegere mai inspirată.

  Am avut emoții la instalarea prelungitorului

  Pentru că nu știam dacă îl vom suprasolicita cu cererea de energie pentru toate dispozitivele. Dar, se pare că face față cu brio și nu am avut niciun fel de problemă până acum.

  Dispozitivul folosește tehnologia Varistor. În cazul unei supratensiuni atmosferice, aceasta ajută la limitarea supratensiunii care ar putea deteriora aparatele din casă sau birou. De asemenea, atunci când pleci de acasă sau birou pentru o perioadă mai lungă de timp, nu trebuie să mai scoți aparatele din priză. Pur și simplu apeși întrerupătorul și prelungitorul se oprește.

  prelungitor legrand

  Pentru încărcare wireless, trebuie să știți că lumina continuă portocalie reprezintă starea de veghe sau încarcarea completă. Lumina continuă albă înseamnă că aparatul este în curs de încărcare, lumina intermitentă albă indică detectarea unui smartphone care este poziționat incorect pe stația de încărcare cu inducție. În ceea ce privește consumul în stare de veghe, vorbim despre 1,15 W.

  Lungimea cablului prelungitorului este de doar 2 metri. Dar dacă ai în apropiere o priză de perete, lungimea nu ar trebui să fie o provocare.

  Dacă aveți alte întrebări cu privire la prelungitorul Legrand cu 4 prize, le așteptăm în comentarii. Dacă doriți să aflați mai multe despre portofoliul Legrand, găsiți toate detaliile pe site-ul producătorului.

  Primul trimestru al anului 2019 pentru Legrand

  Vânzările au fost de 1 miliard și 550 milioane de euro în primul trimestru al anului 2019. Ceea ce reprezintă o creștere de 7,3% comparativ cu primul trimestru al anului 2018.

  Creșterea organică a ajuns la 2,9%, reflectând un progres a vânzărilor grupului în țările dezvoltate de 2% și o dinamică de +5,3% în noile economii.

  Impactul asupra vânzărilor al perimetrului mai larg de consolidare a fost de + 1,9%.

  Pe baza achizițiilor finalizate în 2018 și 2019 și a datelor estimate ale acestora de consolidare, efectul ar trebui să crească cu aproximativ +5% până la finalulul anului 2019.

  Efectul cursului de schimb a fost de +2,3% în decursul acestei perioade. Impactul asupra vânzărilor al fluctuațiilor cursului valutar, la nivelul întregului an, ar trebui să fie de aproximativ +2%.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here