More

  Lenovo lansează trei noi dispozitive THINKPAD AMD Ryzen PRO

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Lenovo lansează trei noi dispozitive THINKPAD: T495, T495s și X395. Noile laptopuri cu Windows 10, echipate cu procesoare AMD Ryzen 7 PRO de până la a doua generație și grafică Radeon Vega. Acestea completează familiile de produse ThinkPad T și X cu design subțire și ușor pentru mobilitate extraordinară.

  Cele două noi modele care cântăresc sub 1,5 kilograme oferă companiilor experiența mobilă superioară. Acestea oferă performanțe impresionante în ariile esențiale: siguranță, performanță, flexibilitate în utilizare și durabilitate. Dispozitivele includ toate specificațiile necesare pentru a oferi experiența de top pe care utilizatorii o așteaptă de la familia de produse Think.

  Noile modele a seriei T și X oferă cu patru ore de autonomie în plus la o singură încărcare și performanță cu 18% mai mare. Noile modele le oferă utilizatorilor upgrade-uri semnificative, fără compromisuri în ceea ce privește securitatea hardware și experiența de utilizare.

  „Aceste noi vârfuri de gamă ThinkPad marchează prima integrare a beneficiilor AMD în laptopurile noastre subțiri și ușoare T, Ts și X”, a declarat Jerry Paradise, Vicepreședinte Lenovo Intelligent Devices Group Commercial Product Portfolio. „Cu ajutorul acestor sisteme ultra-mobile, utilizatorii se pot bucura de o experiență premium, de primă clasă”.

  Lenovo lansează trei noi dispozitive THINKPAD – Specificații extinse pentru o lume în schimbare

  Pe măsură ce mediile de lucru evoluează, utilizatorii își doresc dispozitive mai inteligente și mai sigure. Dispozitive care oferă specificații și beneficii esențiale pentru rolul central pe care îl ocupă laptopul în viețile lor. Angajații vor obține performanță excepțională, la birou sau în mișcare, datorită procesoarelor mobile Ryzen 7 PRO de până la a doua generație. Modelel cu grafică Radeon Vega sunt destinate creșterii productivității, îmbunătățirii experienței multimedia și eficientizării consumului de energie. Acestea oferă o experiență de utilizare excepțională. Mulțumită tehnologiei Radeon Freesync, utilizatorii se vor putea bucura de o înaltă calitate a pixelilor și o rată de refresh fluidă. Nu mai există sacadări și este perfectă pentru filme, prezentări și gaming ocazional.

  Noile modele au fost supuse unei noi proceduri de testare a rezistenței la impact. Este vorba de lista exhaustivă a testelor de durabilitate ThinkPad Mil-Spec. Noua familie de laptopuri este suficient de dură pentru a rezista la șocurile unei zile de muncă solicitante.

  Experiențe audio-video superioare

  Utilizatorii beneficiază de o calitate a ecranului superioară, cu imagini mai clare și culori mai vibrante, fără a renunța la durata de viață a bateriei1, rezistență sau  aspectul elegant și design-ul subțire. Reprezentând o noutate pentru seria AMD, ecranul Full HD (1920×1080) Full HD de 400 de niți afișează textul și iconițele mai vizbil în condiții de luminozitate scăzută, folosind însă mai puțină energie comparativ cu alte PC-uri similare. Utilizatorii se vor bucura de o rezoluție a ecranului excelentă și o distanță de vizualizare confortabilă beneficiind și de tastatura iluminată.

  Apelurile de grup pot întâmpina des probleme precum sunet slab, voci deformate și zgomote de fond care distrag atenția. Pentru a reduce disconfortul, au fost integrate microfoanele duale far-field pe modelele AMD. Acestea oferă o mai bună recepție 360° pentru a îmbunătăți performanțele conferințelor VoIP. Acest lucru în special pentru participanții din medii zgomotoase. De asemenea, dispozitivele pot fi andocate prin noul sistem mecanic cu susținere flexibilă. Acesta permite așezarea în aproape orice unghi pentru mai multe conexiuni, stabilitate și durabilitate a platformei.

  Măsuri de securitate mai smart

  Capacul glisant ThinkShutter oferă siguranță și protecție fizică utilizatorilor ThinkPad. Acesta împiedică eventuale accesări ale camerei video din exterior. Pentru un nivel suplimentar de securitate, a fost integrat și un filtru optional ePrivacy. ThinkPad PrivacyGuard este prezent atât pe modelele T495, cât și pe X395. Acesta va proteja conținutul afișat pe ecran de privirile nedorite ale celor din jur. În plus, utilizatorii care își doresc notificări referitoare la eventuale priviri din jurul lor se pot bucura de funcția suplimentară ThinkPad PrivacyAlert. Aceasta care activează automat PrivacyGuard.

  Această linie de laptopuri ThinkPad este protejată de una dintre cele mai complexe platforme de securitate end-to-end de pe piață, Lenovo ThinkShield. Pierderea de date și dispozitive sau furtul de identitate se pot întâmpla în orice moment. Acestea pot costa companiile milioane de dolari. Funcțiile de securitate Lenovo sunt eficiente, accesibile și integrate pentru a proteja datele companiilor. ThinkShield le oferă responsabililor cu securitatea tehnologică siguranță pentru întreaga durată de viață a produsului.

  Lenovo simplifică tehnologia la locul de muncă prin soluții mai inteligente și accesibile. Pentru mai multe informații despre portofoliul de produse Think, vă rugăm accesați www.lenovo.com/think.

  Lenovo lansează trei noi dispozitive THINKPAD – Prețuri și disponibilitate în SUA și Canada:

  ThinkPad T495 (14 inci) urmează să fie disponibil din luna mai 2019. Va avea un preț de pornire de 939 de dolari

  ThinkPad T495s (14 inci) urmează să fie disponibil din luna iunie 2019. Va avea un preț de pornire de 1,089 de dolari

  ThinkPad X395 (13 inci) urmează să fie disponibil din luna iunie 2019. Va avea un preț de pornire de 1,089 de dolari

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.