More

  Louis Vuitton adaugă display-uri curbate pe genți

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Louis Vuitton adaugă display-uri curbate pe genți. Louis Vuitton este una dintre companiile care adoptă display-urile flexibile în 2019. Engadget informează că LV plănuiește să producă două variațiunii ale așa-ziselor ”Pânze ale genților de mână ale viitorului”. Una cu câte un singur display pe fiecare parte, iar cealaltă cu două.

  Pe podium la Cruise 2020 ecranele au fost stabilite pentru a afișa o serie de vizualizări urbane colorate. În schimb, în videoclipul publicat pe Instagram, una dintre genți putea fi văzută afișând navigarea în browser web.

  Louis Vuitton adaugă display-uri curbate pe genți

  Louis Vuitton spune că, ideea genții este de a deveni o extensie a smartphone-ului. Ceea ce sugerează că vorbim despre ceva mai multă funcționalitate decât ceea ce vedem.

  Gențile au fost produse folosind ecrane furnizate de Royale. Produsul companiei, FlexPai, este, tehnic vorbind, primul smartphone pliabil din lume. E posibil să nu fi auzit până acum despre acesta, pentru că a apărut doar la CES. În plus, feedback-ul celor care au interacționat du dispozitivul a fost negativ. Vlad Savov de la The Verge a afirmat că este un telefon „fermecător de îngrozitor”. Asta pentru că oferea o experiență de utilizare plină de bugg-uri, la o calitate de o calitate relativ slabă.

  Nu este pentru prima dată când vedem o companie că pune un display pe o geantă. Royale a avut un prototip prezentat la CES chiar la începutul acestui an.

  Avantajul Louis Vuitton este că poate să vândă gențile la un preț care să acopere costul tehnologiei de ultimă generație.

  Ce părere aveți despre noua modă? Scrieți-ne în comentarii!

  Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.