More

  Noaptea Muzeelor se vede altfel cu tehnologia Samsung

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Noaptea Muzeelor se vede altfel. Anul acesta, evenimentul este la cea de-a XV ediție și se desfășoară pe 18 mai. În această zi poți face un circuit al celor 62 de muzee din București.

  Cel mai probabil, nu vei reuși să le vizitezi pe toate. Dar, Samsung te poate ajuta să le experimentezi din plin. Cu ajutorul companiei vei avea ocazia să transformi Noaptea Muzeelor într-o experiență multidimensională, dirijată de tehnologie.

  dARe by Samsung este partenerul tău la a explora cât mai multe muzee pe 18 mai! Caută prin muzee experiențele de artă augmentate cu dARe by Samsung. Descoperă cum arta și tehnologia se pot îmbina pentru a crea noi experiențe senzoriale!

  dARe by Samsung este o aplicație care te ajută să descoperi povestea din spatele operelor de artă. Cum de altfel, ai ocazia să intri în mintea artistului și să explorezi creația dintr-un colț în altul.

  Noaptea Muzeelor se vede altfel

  Muzeul MARe

  Sau o invitație în culisele artei, „to find the art behind the art”. Ți s-a întâmplat vreodată să admiri un tablou și să te întrebi care-i povestea din spatele pânzei?

  În seara de 18 mai o poți descoperi la MARe, alături de multe alte detalii „behind the scenes”. Vino şi scanează cu aplicația #dARebySamsung și descoperă secretele a 7 artiști prin experiențe augmentate.

  One Night Gallery // Love Pren la Teatrul Odeon

  Alături de One Night Gallery arta prinde viață la Teatrul Odeon, unde jocurile au fost făcute după imaginația lui Pren. În mișcare, culorile și formele reinventează spațiul oricărui tablou.

  Pe 18 mai, Pren calcă pedala imaginației și își accelerează arta prin aplicația dARe by Samsung.

  Tu cum îți vei petrece Noaptea Muzeelor? Scrie-ne în comentarii! Lista completă a muzeelor o găsești aici. Nu uita să descarci aplicația dARe by Samsung. Caută operele de artă Samsung semnalizate în muzeele incluse în itinerariul tău.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.