More

  Răspunsul Huawei dă naștere unor noi întrebări

  Răspunsul Huawei la articolul Reuters despre suspendarea colaborării cu Google ridică noi semne de întrebare. În loc să ajute la elucidarea situației în care se află Huawei. În loc să aflăm cum anume va oferi Huawei suport pentru sistemul de operare în continuare. Să înțelegem cum va merge gigantul mai departe fără furnizorii din SUA.

  Dacă va lansa sau nu un sistem de operare in-house. De la cine va furniza procesoarele pentru noile telefoane Huawei. Cum vor fi afectate sau influențate viitoarele telefoane Huawei. În loc să răspundă la toate astea, Huawei ne dă de înțeles că totul e bine, clienții să nu se panicheze.

  Răspunsul Huawei este destul de vag

  ”Huawei a contribuit substanțial la dezvoltarea și creșterea Android în întreaga lume. În calitate de parteneri globali cheie, am lucrat îndeaproape cu platforma open-source pentru a dezvolta un ecosistem de care a beneficiat atât utilizatorii, cât și industria.

  Huawei va continua să furnizeze update-uri de securitate. Asta și după vânzarea serviciilor pentru toate smartphone-urile Huawei și Honor și tabletele. Indiferent că vorbim despre cele care au fost vândute deja sau sunt în stoc la nivel global.

  Vom continua să construim un ecosistem software sustenabil, pentru a oferi cea mai bună experiență pentru toți utilizatorii la nivel global.”, e răspunsul Huawei Mobile la articolul Reuters.

  Separat, pe Twitter, Android spune că:

   ”servicii precum Google Play și securitatea Google Play Protect vor continua să funcționeze pe dispozitivele Huawei de pe piață.”

  Atunci, stăm și ne întrebăm mai departe, care va fi situația dispozitivelor Huawei care urmează a fi lansate? Întrebare care se aplică și în cazul Honor, care face parte din aceeași familie.

  Ne mai întrebăm și: cum va rula update-uri de securitate Huawei fără ajutorul Huawei? Da, producătorii pot primi acces la câteva update-uri de securitate prin Android open-source, dar nu e suficient.

  Producătorul nu vorbește în postarea de pe facebook nici despre versiunile de actualizare Android. Vor rămâne telefoanele Huawei la actuala versiune Android? Va exista un update la propriul sistem de operare? Ce se va întâmpla cu exactitate.

  Huawei nici măcar nu aduce în discuție situația procesoarelor pe care le vor avea viitoarele telefoane ale companiei. Despre Qualcomm și Intel nu se menționează nimic.

  Mâine, se lansează Honor 20 în Londra. Compania nu a anulat evenimentul. Totuși, rămâne să aflăm cum vor fi afectate noile telefoane lansate din cauza interzicerii Huawei în SUA.

  Huawei a fost interzisă în SUA în baza unui ordin executiv emis de președintele Donald Trump. Dacă vreți să aflați mai multe despre contextul Huawei în SUA, am scris acum ceva timp un articol interesant.

  Situația Huawei în SUA într-un video de un minut


  Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here