Cum copiez la examen? 3 gadgeturi de ajutor

NoobZ
- 26.05.2019, 9:05 în Gadgets
10

SHARES
Cum copiez la examen?

Chit ca decizie corecta din punct de vedere moral ar fi invatatul pentru un test, cati dintre noi nu ne-am trezit in pragul unui examen fara sa stim materia? In acele momente, singura metoda de-a obtine o nota satisfacatoare s-a dovedit copiatul. Iar metodele folosite, chit ca nu foarte inovatoare, au servit scopului. Vorbim despre tacticile clasice de copiat, de la fituici ascunse, ciorne scrise deja sau chiar scris in palma sau pe restul corpului.

Insa cadrul didactic a devenit mai vigilent intre timp, asa ca si metodele de copiat au trebuit sa fie imbunatatite, in mare parte folosind tehnologia. Casca de copiat, pixul de copiat sau alte accesorii interesante au ajuns sa fie de nelipsit elevului sau studentului care doreste sa triseze la un examen.

Metoda clasica – scrierea informatiilor pe aproape orice

Pornind de la scrisul pe palma sau pe brat, pe banca sau sub banca, pe picior sau pe talpa pantofilor, metoda clasica consta in transcrierea informatiilor utile pe orice suprafata ce era greu accesibila profesorilor sau supraveghetorilor. Cu timpul, ea a devenit riscanta si a fost inlocuita de procedee mai tehnologizate.

Insa atunci cand iti dai seama ce inventivitate aveai unii, sa scrie formulele necesare pe spatele sticlei de apa sau, in cazul fetelor, sa-si ascunda fituicile in decolteu, te intrebai daca nu puteau sa foloseasca aceasta energie si dibacie pentru a invata.

In ziua de azi, exista metode care iti vor scuti din timpul petrecut pentru a realiza fituicile sau chiar le va inlocui complet.

Fituica-ceas – metoda intermediara

Fituica-ceas are la baza tot materialele facute de mana de examinat si presupune improvizarea unei carcase de ceas in care acesta va introduce role cu informatiile de care are nevoie. Un pas inainte fata de informatiile scrise pe orice suprafata posibila, insa nu chiar pana la achizitionarea unui smatchwatch. Care nu este deloc o idee rea. Dar revenind la fituica-ceas, aceasta este o metoda folosita cand stii ca ai nevoie de siguranta de a nu fi prins. Totusi, nu intotdeauna iese asa cum trebuie, deoarece trebuie dexteritate, iar pregatirea materialelor implica mult timp.

Casca de copiat cu camera video – una dintre cele mai eficiente metode

Metoda de copiat prin intermediul castii s-a extins in ultimii ani si, ca orice procedeu des folosit, a suferit si anumite “mutatii”. Astfel, a aparut camera video pentru copiat, una dintre cele mai eficiente metode prin care poti trisa la examen fara sa fii prins. Iti mai trebuie doar un prieten pregatit sa te ajute la ananghie.

Pe langa camera video pentru copiat, mai exista si alte variante de trisat bazate pe tehnologie care te vor salva în cele mai complicate situatii:

Indiferent de ce metoda de copiat isi face cu ochiul, sa nu uiti ca si invatatul pentru examen ramane o optiune viabila.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!