More

  Ren Zhengfei, fondator și CEO Huawei – Interviu pentru TIME

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Ren Zhengfei, fondator și CEO Huawei vorbește pentru TIME despre interzicerea în SUA. De asemenea, menționează că Huawei este doar un ”mic iepure”, iar SUA nu trage sforile care trebuie. Rezervat, dar protector, face și o mică declarație cu privire la situația fiicei sale, Meng Wanzhou. Ca să finalizeze cu o afirmație despre 5G, care pune pe gânduri pe oricine.

  Ren Zhengfei despre interzicerea în SUA

  Nu știu care sunt motivele din spatele deciziei SUA. Dar nu cred că sunt atât de importante dacă nu operăm pe piața din State între timp. Pentru că nu nu am putut să dăm înainte în piață.

  Cât despre dacă putem sau nu să intrăm pe piața din SUA, nu este important pentru noi, pentru că fără piața americană, suntem tot numărul unu în lume. Nu avem nevoie cu disperare de piața din SUA.

  Are Huawei atât de mare importanță?

  Huawei nu este atât de importantă încât să joace un rol în negocierea China – SUA. Mi-au plăcut Statele Unite ale Americii mult când eram tânăr. Încă îmi place SUA. Dacă citești în documentul corporatist scris acum câțiva zeci de ani, îl vei găsi plin de spirit american.

  Astfel, politicienii americani se țin de pârghia nepotrivită. SUA ar trebui să aibă încredere. Nu există nicio șansă ca un ”mic iepure” precum Huawei să poată submineze o industrie. Așa că, SUA ar trebui să fie mai prietenoasă cu Huawei.

  Ren Zhengfei despre vulnerabilitățile din echipamentele Huawei

  Progresăm constant! Este normal să găsești probleme, pentru că nu susținem că echipamentul nostru este lipsit de probleme. Spunem că echipamentul nostru nu are nicio problemă malițioasă.

  Suveranitatea unei rețele aparține statului și operatorilor telecom.

  Huawei pur și simplu le vinde echipamentele. Huawei nu are autoritatea și capacitatea să facă nimic. Dacă orice țară găsește o intrare prin spate în echipamentele Huawei, vânzările noastre în 170 de țări vor rezervate. Finanțele noastre vor primi o mare lovitură.

  Dacă lumea nu poate ajunge încă la o înțelegere, suntem dispuși să împingem guvernul chinez să semneze un acord ”no backdoor” cu țări care doresc acest lucru. Cât despre îngrijorarea că aș putea merge la închisoare, puteți sta liniștiți că nu se va întâmpla.

  Ren Zhengfei despre arestarea fiicei sale

  Tot ce știm este că Meng Wanzhou nu a comis nicio infracționalitate în Canada. Nici în SUA. Arestarea lui Meng Wanzhou în sine este greșită. Înainte de orice, trebuie să existe fapte. Apoi, trebuie să există dovezi, corect?

  Instanța trebuie să fie dreaptă, corectă, deschisă și tranparentă în dezvăluirea acestor aspecte. Aceasta este singura modalitate prin care poate fi dovedit că ea are sau nu o problemă. Nu credem că are vreo problemă, de vreme ce toată lumea este dispusă să dezvăluie orice. Așa că, avem încredere în instanța de judecată.

  Cred că ceea ce spune Trump servește ca o aducere aminte pentru guvernul Chinez. Adică, ar trebui să fim noi mai buni, altfel vom fi învinși. Poate că guvernul chinez va fi mai puțin delirant. Sunt de părere că administrația Trump forțează China să devină mai bună. Nu e un lucru bun?

  Ren Zhengfei despre tehnologia 5G

  5G nu este politică. Nu este ca și când politicienii pot trage o linie pentru a crea două versiuni. Cred că 5G a depășit un set de standarde unificate. Dacă nu există interconectivitate pentru tehnologia 5G, costurile ar fi mult mai mari.

  Este crucial pentru noi să oferim lumii acest serviciu. Dacă stabilim un preț prea mic, ar suferi întreaga lume și am distruge companiile din vest.

  Dacă ridicăm prețurile destul de mult, vom oferi altor companii spațiu pentru supraviețuire. Astfel, putem folosi profitul pentru a oferi sprijin universităților și eforturilor oamenilor de știință să exploreze viitorul. 5G este doar un instrument. Valoarea și utilitatea sa sunt exagerate. Nu cred că va contribui atât de mult la societare cum își imaginează unii.

  Eliminarea Huawei din SUA într-un video de un minut

  Subiectele ultimelor zile despre Huawei Mobile pe larg:

  ?Huawei primește licență temporară până pe 19 august
  ?Cum sunt afectate telefoanele Huawei și Honor de interdicție
  ?Răspunsul Huawei dă naștere unor noi întrebări
  ?Huawei reacționează la nivel global. În România, încă nimic
  ?Qualcomm și Intel suspendă afacerile cu Huawei
  ?Huawei pierde suportul Google! Adio, aplicații Android
  ?”Huawei spionează!” Între paranoia și fapte
  ?TSMC lucrează în continuare cu Huawei
  ?Raport Huawei: ”Nu suntem spioni chinezi”
  ?ARM suspendă contractul cu Huawei

  Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.