More

  Se întâmplă în tech vineri, 28 iunie 2019

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Haideți să vedem ce se întâmplă în tech vineri, 28 iunie 2019. Vorbim despre cum va arăta transportul de persoane în viitor, dar și despre unde va fi produs Mac Pro de la Apple. Ca apoi să află când va fi gata rețeaua de cablu de la Google care leagă Africa de Europa pe sub mare.

  5 producători auto susțin afacerea Monet a Toyota și Softbank

  Proiectul Monet al Toyota și Softbank primește suport financiar suplimentar. Producătorii auto și companiile de tehnologie își unesc orțele pentru a face transportul autonom posibili. Desigur, la mijloc este vorba și despre câștigurile pe termen lung ce pot surveni de pe urma unei astfel de afaceri.

  Anul trecut, Toyota și Softbank au pus bazele unui joint venture numit Monet. Acum, parteneriatul primește sprijin din partea mai multor companii. Producătorii auto Isuzu, Suzuki, Subaru, Daihatsu și Mazda sunt o parte dintre aliați. La care se adaugă Honda și Hino Motors, care s-au implicat deja de mai mult timp în proiect.

  Companiile investesc fiecare câte 530.620 de dolari în venture, iar la schimb primesc 2% din acțiunile companiei. Acum, Monet are un capital de 26.6 milioane de dolari. Acest lucru va ajuta la dezvoltarea serviciului de transfer cu autobuzul autonom în Japonia.

  Se întâmplă în tech vineri, 28 iunie 2019! Apple va produce Mac Pro-ul de 6000 de dolari în China

  Apple  va produce noul Mac Pro de 6000 de dolari în China. The Wall Street Journal informează că Apple va lucra cu Quanta Computer Inc., într-o fabrică de lângă Shanghai. Fabrica se află aproape de alți furnizori Apple, lucru ce va ajuta compania să reducă din costurile de transport. În plus, costurile pentru mâna de lucru în China sunt cu mult mai mici decât cele din China.

  Apple are o relație de lungă durată cu Quanta. Compania produce, de asemenea, MacBook-urile și smartwatch-urile Apple în alte fabrici. Războiul comercial dintre SUA și China afectează inclusiv Apple.

  Compania a solicitat furnizorilor să ia în calcul mutarea procesului de asamblare în afara Chinei. Foxconn este unul dintre furnizorii Apple care afirmă că, dacă este necesar, va muta producția de iPhone-uri în afara Chinei.

  Se întâmplă în tech vineri apple mac Pro

  Următoarea rețea de cablu pe sub mare de la Google va lega Africa de Europa

  Equiano este ruta prin cablu pe sub mare care va lega online Africa de Europa. Un capăt va fi în Portugalia și celălalt în Maroc. Potrivit estimărilor, porțiunea de cablu Equiano va fi funcțională din 2021. Numele acesteia este dat după scriitorul și aboliţionistul Alaudah Equiano, născut în Nigeria.

  Google spune că a investit 47 de miliarde de dolari în ultimii trei ani de zile pentru a pune la punct infrastructura de tehnologie. Equiano este cea de-a 14-a rețea de cablu a companiei și al treilea proiect internațional privat al Google.

  Primul proiect a fost Curie, finalizat în aprilie, care leagă Chile de Los Angeles. Cel de-a doilea este Dunant, care va lega Franța de SUA și ar trebui să fie funcționat începând de anul viitor. Astfel de rețele prin cablu sunt vitale pentru conectivitate, întrucât transferă aproximativ 99% din traficul de date al planetei.

  ”Equiano va fi prima rețea de cablu pe sub mare care va încorpora comutarea optimă la nivelul perechii de fibre. Mai degrabă decât abordarea tradițională a comutării la nivel de lungime de undă.”, scrie într-o postare de blog a Google. Rețeaua va avea ”o capacitate de rețea de aproximativ 20 de ori mai mare decât ultima rețea construită pentru a servi această regiune.”

  Se întâmplă în tech vineri equiano

  Samsung Galaxy Watch Active 2 – Cum ar putea arăta și ce funcții va avea

  În luna martie, Samsung a lansat smartwatch-ul Galaxy Watch Active. Se pare că, gigantul sud-coreean are deja în dezvoltare următoarea generație de smartwatch-uri. SamMobile oferă publicității o serie de imagini cu Galaxy Watch 2 care s-ar părea că vine disponibil în două domensiuni: 40 mm și 44 mm.

  De asemenea, ceasul de la Samsung va avea și o versiune LTE. Aceasta va avea, se pare, o baterie mai mare, de 340 mAh. În vreme ce, modelul wireless va avea o baterie de 237 mAh. La nivel de design vor exista o serie de schimbări. Viitorul Galaxy Watch Active ar putea avea bazelul rotitor de pe celelalte ceasuri Samsung.

  Unele butoane au forme diferite. Butonul de home și pornire va fi circular și are un inel roșu în jurul său. Rămâne de văzut ce noi funcții va aduce viitorul smartwatch de la Samsung.

  Se întâmplă în tech vineri

  Se întâmplă în tech vineri, 28 iunie 2019! Space X plănuiește să lanseze primul zbor comercial Starship în 2021

  Potrivit vicepreședintelui SpaceX, Jonathan Hofeller, compania speră să trimită nava în spațiu pentru primul zbor comercial în 2021. Dezvăluirea a avut loc în cadrul unui eveniment susținut în Indinezia. SpaceX este deja în discuții cu trei clenți diferiți pentru zborul respectiv.

  SpaceX a introdus sistemul de lansare ca Big Falcon Rocket sau BFR, până când a fost renumit drept Starship. Nava spațială finală va combina cele mai bune soluții ale echipelor dezvoltatoare din Texas și Florida.

  Se întâmplă în tech vineri space X

  Un interviu CNBC cu Ren Zengfei, fondatorul și CEO-ul Huawei pe care merită să-l urmărești


  Cam asta se întâmplă în tech vineri, 28 iunie 2019. Dacă mai ai și alte știri din tehnologie care merită atenția utilizatorilor, scrie-ne în comentarii.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.