More

  Se întâmplă în tech marți, 02 iulie 2019

  Printre subiectele din se întâmplă în tech marți, 02 iulie, vorbim despre lansarea Galaxy Note 10 de la Samsung. De asemenea, și despre noua campanie Huawei, care se desfășoară în perioada 10 – 31 iulie. Dar și despre noile plăci grafice de la Nvidia sau ce se mai aude despre Windows 10.

  Samsung Galaxy Note10 va fi lansat pe 7 August

  Data de lansare a fost confirmată printr-un anunț realizat pe contul Facebook Samsung Global. În clipul video apare un stylus Galaxy Note care desenează conturul camerei selfie de pe noul Galaxy Note10. La final apare data de 7 August, când va avea loc evenimentul de lansare Unpacked. Evenimentul de lansare va putea fi urmărit și live, pe www.samsung.com.

  Lansarea Samsung Galaxy Note10 este cu atât mai importantă cu cât piața flagship-urilor nu este deloc mică. Huawei, care a trecut printr-o perioadă destul de grea, se pregătește de lansarea Huawei Mate 30, care probabil va avea loc în luna octombrie. Lansarea Galaxy Note 10 înaintea Mate 30, peste care se adaugă pierderea încrederii în producătorul chinez, ar putea avantaja Samsung în opțiunea consumatorilor.

  Samsung Galaxy Note10+ va avea procesor Exynos 9820, respectiv Qualcomm SDM855 Snapdragon 855, GPU Mali-G76 MP12, respectiv Adreno 640. Dispozitivul va veni cu o memorie RAM de 12GB și mediu de stocare cu capacitate de 512GB. Dispovitivul va avea și slot pentru card microSD, care poate mări capacitatea de stocare până la 1TB.

  Camera principală va avea 4 obiective, două de 16MB, una de 12MB și o cameră TOF 3D. Camera selfie va avea 10MB.

  Se întâmplă în tech marți, 02 iulie 2019

  Google militează pentru oficializarea unui standard al boților de indexare web

  Google va oferi sub forma licenței open-source uneltele folosite pentru a scana fișierele robots.txt. Este primul pas în acest sens.

  Fișierul Robots.txt este foarte important pentru indexare. Acesta oferă un control asupra paginilor care sunt indexate, prin excluderea lor din acest proces. Cu toate acestea, Google este de părere că acest proces poate fi îmbunătățit. Oferirea acestui standard sub licență open-source devoalează secretele acestei unelte. Protocolul de excludere a paginilor de la indexare există și funcționează de mai bine de 25 de ani. Cu toate acestea, nu este un protocol oficial. Inițiativa Google are ca scop crearea unui standard de prelucrare a acestor fișiere și eliminarea surprizelor care pot apărea.

  Nu este primul demers în acest sens. Facebook a oferit tehnologia hardware pentru inteligenţa artificială în regim Open-Source, în speranța dezvoltării acesteia.

  Se întâmplă în tech marți

  Microsoft oferă mai multe detalii despre viitoarea actualizare majoră Windows 10

  Viitoarea actualizare majoră a Windows 10 are numele de cod 19H2. Microsoft a anunțat că această actualizare are ca scop mai mult îmbunătățirea performanțelor și mai puțin funcționalități noi.

  Mulți ar putea fi dezamăgiți, dar este un pas într-o direcție bună. Îmbunătățirea performanțelor și remedierea BUG-urilor care au apărut trebuie să fie o prioritate.

  Actualizarea va fi un proces foarte simplu și rapid. Aceasta va fi tratată precum o actualizare lunară și nu necesită un proces care să facă PC-ul indisponibil pentru perioade lungi de timp. Actualizarea se descarcă în background, iar instalarea se realizează atunci când hotărăște utilizatorul.

  Se întâmplă în tech marți

  Huawei oferă reparație gratuită la achiziționarea unui P30 lite, P30 Pro sau P30

  În perioada 10-31 iulie, la achiziționarea oricărui telefon al seriei P30 – HUAWEI P30 lite, P30 Pro sau P30 –  utilizatorii vor beneficia de o înlocuire gratuită a ecranului, timp de un an. Condiția este ca posesorul smatphone-ului să fie înregistrat în HiCare, aplicația integrată dezvoltată de Huawei care oferă acces rapid la serviciile puse la dispoziție de centrele de service.

  Înlocuirea gratuită a ecranului este disponibilă în sediul Huawei Customer Service Center, aflat în centrul Capitalei. Programul se aplică telefoanelor achiziționate de la partenerii autorizați și din Huawei Experience Shop din Afi București sau din Huawei Customer Service Center, două spații unde consumatorii pot descoperi și se pot familiariza cu ecosistemul interconectat și inteligent al Huawei.

  Huawei oferă reparație gratuită la achiziționarea unui P30 lite, P30 Pro sau P30

  Se întâmplă în tech marți, 02 iulie 2019

  Nvidia lansează seria de plăci grafice GeForce RTX SUPER

  NVIDIA lansează plăcile grafice GeForce® RTX 2060 SUPER™, GeForce RTX 2070 SUPER și GeForce RTX 2080 SUPER. Noile modele oferă cea mai bună performanță de gaming din categoria lor. Ca de altfel și ray tracing în timp real pentru jocurile din generația actuală, dar și pentru titlurile viitorului.

  Noile plăci grafice GeForce RTX SUPER sunt rezultatul unei perioade de aproape un an de optimizare arhitecturală și a proceselor de lucru. Acestea aduc cea mai rapidă performanță pentru experiența de gaming și cea mai bună eficiență a consumului, dintre toate plăcile grafice din clasa lor. Plăcile grafice Super le oferă gamerilor combinația perfectă între o performanță de top și funcții de ultimă generație.

  Plăcile grafice GeForce RTX 2060 SUPER, RTX 2070 SUPER și RTX 2080 SUPER vor fi disponibile în variante “custom., Dintre care, modele stock-clocked și factory-clocked, de la furnizorii de plăci grafice de top de top precum ASUS, EVGA, Gainward, Gigabyte, Innovision 3D, MSI, Palit și Zotac.

  Modelul Founders Edition este disponibil pe www.nvidia.com. Sisteme de gaming care vor utiliza plăcile grafice GeForce RTX SUPER vor fi disponibile de la Acer, Alienware, Dell, HP și Lenovo. Dar și de la furnizori de top din întreaga lume.

  Se întâmplă în tech marți

  Chrome completează implicit detaliile cardului de credit – Nu mai e nevoie de sincronizarea browserelor

  Chrome poate completa automat detaliile de plată când vrei să faci cumpărături online. Înainte, trebuia să sincronizezi browserul pentru a accesa respectivele detalii pe toate dispozitivele tale. De acum, vei putea accesa toate detaliile, indiferent de dispozitiv, chiar dacă nu folosești funcția de sincronizare a browserelor.

  Când folosești opțiunea de plată cu cardul, trebuie doar să fii conectat la browser printr-un cont Google. Ulterior, ți se va cere să confirmi CVC-ul de pe card. Desigur, completarea implicită va funcționa doar dacă te autentifici de pe celălalt dispozitiv pe care îl folosești.

  Poți șterge cardurile din Payments & Subscriptions de pe pagina Google Account, dacă nu vrei să supui unui risc detaliile cardului de cumpărături. De asemenea, s-ar putea să nu achiziționezi prea des lucruri folosind un card, caz în care nu ai nevoie neapărat de o completare automată a câmpurilor.

  Se întâmplă în tech marți

  Asta se întâmplă în tech marți, 02 iulie 2019. Dacă mai aveți și alte știri interesante din tehnologie, vă așteptăm să ne scrieți în comentarii. Vă așteptăm și pe YouTube Noobz, să vedeți ce am mai postat nou despre gaming și monitoare.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here