More

  Untold văzut prin 5G de la Orange și Samsung Galaxy S10 5G

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Untold văzut prin 5G de la Orange și Samsung Galaxy S10 5G. Orange și Samsung transmit LIVE în VR 360 momente de pe scena principală de la Untold. Acest lucru este posibil cu ajutorul tehnologiei 5G și a telefonului Samsung Galaxy S10 5G. Orange transpune beneficiile tehnologiei 5G în situaţii concrete de utilizare. Toţi cei prezenţi în cadrul festivalului  le pot testa în zona Orange.

  Pentru a demonstra capabilităţile 5G, Orange a ales Samsung ca partener pentru implementarea celor mai noi echipamente de rețea 5G în zona Cluj Arena.

  Pasionaţii de tehnologie, iubitorii de muzică şi toţi festivalierii pot merge la zona Orange pentru o experienţă multi-senzorială ce îi transpune chiar pe scena principală. Cu ajutorul ochelarilor VR și al telefonului Samsung Galaxy S10 5G, aceștia vor sta virtual faţă în faţă cu artiştii preferaţi de la scena principală. Totul prin intermediul reţelei Orange 5G.

  Transmisiunea live a concertelor va fi realizată în format 4K. Aceasta va putea fi urmărită pe cele două ecrane LED amplasate în zona activărilor Orange de lângă main stage.

  Untold văzut prin 5G de la Orange și Samsung Galaxy S10 5G

  „Priorităţile noastre sunt strâns legate de nevoile clienţilor. În special de dorinţa acestora de a beneficia de conectivitate neîntreruptă, dar şi de cele mai bune servicii în reţea. Toate acestea sunt susţinute de investiţii anuale în dezvoltarea reţelei de peste 100 milioane de EURO.

  Acum, împreună cu parteneri tehnologici precum Samsung, dar mai ales alături de clienţi, ne propunem să demonstrăm performanţele reţelei 5G. 5G reprezintă un salt tehnologic important, ce promite un nou nivel de comunicaţii, care urmează să schimbe lumea serviciilor oferite azi.” a declarat Emmanuel Chautard, Chief Technology Officer, Orange România.

  „Este o onoare să fim parteneri alături de Orange în această experiență. Împreună, aducem tehnologia 5G din ce în ce mai aproape de utilizatori. Samsung a investit și avansat în domeniul 5G. Fiind printre puținele companii care au dezvoltat soluții 5G end-to-end, cipuri, rețea de telecomunicații, inclusiv terminale  5G.

  Anul acesta, am deschis un nou drum la nivel global  prin  Samsung Galaxy S10  5G și suntem entuziasmați și nerăbdători pentru ceea ce va urma.” a declarat Tiberiu Dobre, Head of Telecom Division Samsung Romania si Bulgaria.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.