More

  Se întâmplă în tech joi, 15 august 2019

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În se întâmplă în tech joi, 15 august 2019 vorbim despre noile camere de acțiune de la GoPro, asistentul virtual Google și problemele cu care se confruntă clienții dispozitivelor Surface. Aflăm despre noile controllere DualShock 4 de la PLayStation, dar și despre Huawei Mate X. Haideți să vedem care sunt știrile pe larg.

  Cum arată viitoarele camere GoPro Hero 8 și Max 360

  GoPro se pregătește să lanseze două noi camere de acțiune: GoPro Hero 8 și GoPro Max 360. Înainte de lansarea oficială au apărut și imagini care ne oferă o idee despre design și accesoriile de care vor beneficia.

  Pe lângă imagini, există și o serie de informații despre capabilitățile camerei Hero 8. Aceasta va putea filma la rezoluție 4K cu până la 60 de cadre pe secundă, respectiv 480 cadre pe secundă la rezoluție HD. Aceasta va beneficia de mai multe accesorii, care vor fi anunțate luna viitoare. Din imagine putem obsrva că Hero 8 nu va mai fi doar o cameră de acțiune, ci se poate transforma într-o cameră de vlogging. Camerei i se va putea monta un ecran suplimentar, orientat către subiectul filmat, pentru a realizat o încadratură bună. Se asemenea, camerei i se va putea adauga și o lumină de tip LED, pentru filmare în medii mai întunecate.

  Cum arată viitoarele camere GoPro Hero 8 și Max 360

  Imaginea în care apare GoPro Max 360 nu este atât de edificatoare cum este cea a Hero 8. Putem observa, în schimb, faptul că GoPro a montat un display. Este o modificare majoră față de modelul GoPro Fusion, la care simțeam nevoia unui display pentru a vedea elementele filmate până acum. Sincronizarea cu smartphone-ul nu era un proces tocmai rapid.

  Rămâne de văzut cum vor arăta noile modele, iar noi vom fi prezenți la evenimentul de lansare a noilor camere de acțiune și vom reveni cu detalii despre GoPro Hero 8 și GoPro Max 360.

  Cum arată viitoarele camere GoPro Hero 8 și Max 360

  Asistentul virtual Google va permite transiterea unor mementouri prietenilor și familiei

  Google introduce o nouă funcționalitate care va permite setarea unor alerte pentru alte persoane. Persoanele vor primi alertele respective dacă au optat pentru acest lucru. Funcționalitatea se acdresează în special familiilor, dar funcționează și pentru prieteni, colegi de apartament sau companii.

  Procesul este unul destul de simplu. Mementourile pot fi create fie prin voce sau text. Mementourile pot fi stabilite în funcție de fusul orar sau locație. Poți seta mementourile să fie recurente, dar poți verifica aceste mementouri și retroactiv. Pentru ca o alertă să poată fi trimisă către o persoană, persoana respectivă trebuie să figureze în lista de contacte. Pentru copiii cu vârste sub 13 ani, părinții vor trebui să creeze un cont prin platforma Family Link, după care să lege contul cu vocea copilului la o boxă Google Home. Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu luna septembrie 2019, pornind cu vorbitorii de limba engleză.

  Asistentul virtual Google va permite transiterea unor mementouri prietenilor și familiei

  Noile actualizări Microsoft pentru dispozitivele Surface cauzează probleme la procesor și Wi-Fi

  Noua actualizare firmware a dat bătăi de cap mai multor utilizatori ai dispozitivelor Surface. Microsoft lucrează la remedierea preblemei care „strangulează” procesorul dispozitivelor Surface. Alți posesori ai dispozitivelor se plâng de probleme la conexiunea Wi-Fi. Microsoft spune că știe despre limitările de viteză pe care actualizarea le-a cauzat dispozitivelor Surface Book și că lucrează la remedierea situației.

  Limitatea vitezei de procesare se produce atât pentru dispozitivul Surface Book 2, cât și la Surface Pro 6. Viteza procesoarelor este limitată până la 400MHz, iar cauza nu este deloc evidentă. În ceea ce privește conexiunea la rețeaua Wi-Fi, mai mulți utilizatori spun că întâmpină dificultăți când încearcă să se conecteze la rețelele wireless 5GHz. Microsoft continuă să lucreze la o actualizare firmware pentru a remedia aceste probleme.

  Se întâmplă în tech joi: Noile actualizări Microsoft pentru dispozitivele Surface cauzează probleme la procesor și Wi-Fi

  Se întâmplă în tech joi: PlayStation lansează o serie de controllere DualShock 4 în mai multe culori

  Sony va lansa mai multe controllere DualShock 4 într-o serie de noi culori: violet electric, Albastru titaniu, rose gold și camuflaj roșu.

  Toate cele patru modele au o schemă subtilă care cuprinde două culori. Pe modelul electric purple, în special, însemnele de pe butoane vor fi albe. Noile controllere vor fi disponibile la un preț de 64,99 dolari și vor putea fi achiziționate începând cu luna septembrie. Acestea sunt cu 5 dolari mai scumpe comparativ cu modelul standard.

  Pentru cei care sunt atrași în special de modelul rose gold, Sony pregătește lansarea unei perechi de căști wireless pentru PS4. Rose gold Wireless Headset va fi disponibilă la prețul de 99,99 dolari, începând cu luna noiembrie 2019.

  Se întâmplă în tech joi: Huawei amână lansarea Mate X după luna septembrie 2019

  Din ultimele informații apărute în piață, este puțin probabil ca Huawei Mate X să fie lansat mai devreme de luna noiembrie 2019. Huawei a declarat pentru TechRadar, în cadrul unui eveniment de presă în China, că nu există șanse ca Mate X să fie lansat în luna septembrie. Cu toate acestea, Huawei declară că Mate X va fi lansat cu certitudine în acest an.

  Nu știm exact motivul pentru care Huawei a decis amânarea lansării Mate X, dar este posibil să aibă legătură cu o verificare amănunțită a dispozitivului. Probabil că Huawei vrea să evite orice eveniment nefericit de ordin tehnic, care ar putea avea un impact negativ asupra vânzării dispozitivului.

  Se întâmplă în tech joi: Huawei amână lansarea Mate X după luna septembrie 2019

  Asta se întâmplă în tech joi, 15 august 2019. Dacă mai ai și alte știri interesante din tehnologie, ne poți scrie în comentarii.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.