More

  Cum activezi mesajele SOS pe Samsung

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Nimeni nu își dorește să se afle într-o situație de criză. Dar, pentru că pericolele sunt la tot pasul, e bine să ne luăm din timp măsurile de precauție. Telefonul tău Samsung poate fi un prieten de nădejde, inclusiv atunci când nu poți să dai un telefon sau să intri pe net. Cum activezi mesajele SOS pe Samsung?

  Am aflat de o săptămână despre funcția SOS de pe telefoanele Samsung. Am anunțat pe Facebook, iar reacțiile pozitive nu au întârziat să apară. Motiv pentru care, ne-am gândit că ar fi necesar să avem un tutorial și pe Noobz, pentru cei care nu ne urmăresc pe Facebook.

  Cum activezi mesajele SOS pe Samsung

  Pentru a activa alerta SOS pe telefonul Samsung, trebuie să intri în setările telefonului. Acolo, introduci termenul ”SOS” și selectezi ”Trimitere de mesaje SOS”. Comuți secțiunea de pe Oprit pe Pornit, iar apoi ori de câte ori ai nevoie să trimiți un mesaj SOS, trebuie doar să apeși de trei ori la rând butonul de deblocare.

  Pentru a se trimite mesajul, trebuie să selectezi cel puțin un destinatar. Eu, i-am ales pe Cristi și pe sora mea mai mare. La rândul lui. Ori de câte ori am o urgență și nu îi pot apela, apăs de 3 ori butonul de pornire al telefonului.

  Cum funcționează alerta SOS de pe telefoanele Samsung?

  Telefonul transmite în timp real locația în care mă aflu. La scurt timp, undeva în marja a 2 – 3 minute, se trimit și mesaje multimedia. Acestea conțin fotografii realizate instant de camera principală și cea pentru selfie, plus o înregistrare audio de 5 secunde.

  Dacă sunt atacată, tot ce trebuie să fac este să fiu lucidă să poziționez suficient de bine telefonul pentru a capta ce e în jurul meu. Imediat, persoanele de contact vor avea datele necesare să afle unde sunt, cu cine sunt și ce se întâmplă și să anunțe poliția.

  Este o funcție extrem de utilă pe care fiecare telefon ar trebui să o conțină. Aceasta nu generează costuri suplimentare, cum am mai auzit în stânga și în dreapta. În plus, utilizează Google Maps pentru a transmite locația în care te afli.

  Am aflat cum activezi mesajele SOS pe Samsung? Ce părere aveți? Voi ați activat funcția? Ați testat-o? Asigurați-vă că v-ați informat prietenii și familia cu privire la aceasta.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.