More

  Masca de calorifer DIY: Cum o faci, cât durează și cât costă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Masca de calorifer DIY este un proiect susținut de Bricolaj-Mag.ro. Pentru aceasta, am avut nevoie de o serie de articole pe care le-am cumpărat de la Hornbach. Dar, pentru a le asambla și pentru a ajunge la rezultatul final, nu ne-am fi descurcat fără mașina de găurit și înșurubat RYOBI One+ (R18PD5-0).

  Dacă sunteți interesați cum am construit masca de calorifer DIY de la zero, dați play la videoclipul de mai sus.

  Ne-am setat un buget de 500 lei pentru masca de calorifer DIY

  Dar, am reușit să ne încadrăm în suma de 400 lei în cele din urmă. Ce cuprinde bugetul:

  – un panou din lemn de 2m x 20cm x 218mm,

  – două panouri din lemn de 80 x 20cm x 18mm,

  – două profiluri dreptunghiulare de 2m x 40cm x 20cm,

  – două profiluri unghi de 2,4m x 35mm x 35mm,

  – plintă lemn dreptunghiular de 2,4m x 30mm x 5cm,

  – două uși lamelare Classen din pin cu dimensiunea de 690 x 594mm,

  – 16 colțare metalice perforate cu 4 perforații,

  – holșuruburi de 4x16mm,

  – un creion și un tub de silicon pentru orice suprafață,

  – două cutii cu vopsea albă Pitura de la Kober,

  – un set de pensule,

  – diluant și un trafalet pentru lemn.

  Să montezi masca de calorifer DIY, durează între 3 – 5 ore. Depinde cât de îndemânatic ești și dacă ai răbdare să fii atent la detalii.  Apoi, mai durează 2 ore să vopsești masca și o noaptea să o lași să se usuce.

  masca de calorifer DIY

  Despre produsele RYOBI comercializate de Bricolaj-Mag.ro

  Și, o să mă opresc, în special, asupra mașinii testată de noi. Dacă veți urmări cu atenție articolul până la final, în live-ul de duminică avem un QUIZZ în urma căruia puteți câștiga și voi o astfel de mașină cu funcție de percuție și două viteze.

  Bricolaj-Mag este un magazin online din Ploiești care îți oferă o gamă variată de scule electrice, articole pentru casă și grădină. Ca de altfel și scule de mână, echipamente pentru curățenie, instrumente de măsură, echipamente de sudură, generatoare de curent sau compresoare.

  Dacă ești pasionat de proiecte Do It Yourself (DIY) sau la un moment dat vei fi nevoit să dezvolți un astfel de proiect personal sau profesional, e bine să ții minte că Bricolaj-Mag.ro este soluția ideală pentru tine.

  Până să folosim mașina de la Bricolaj-Mag pentru masca de calorifer DIY, nu mai auzisem de Ryobi

  Dar pentru că experiența cu echipamentul folosit pentru masca de calorifer DIY a fost una peste așteptări, am spus că e cazul să vă împărtășim mai multe.

  Ryobi Limited este un producător japonez de componente pentru industria automobilelor, electronicii și telecomunicațiilor. Dar, acesta vinde și echipamente de tipărire, unelte electrice și hardware pentru constructori. Știați asta? Nici noi, dar niciodată nu e prea târziu să ne informăm.

  Pe site-ul Bricolaj-Mag.ro găsiți nici mai mult, nici mai puțin, de 262 de produse pe care le puteți utiliza în gospodărie. De la lanterne până la pistoale pentru aplicat silicon, fierăstrău circular, ciocan rotopercutor, pistol pentru vopsit sau mașina de găurit și înșurubat Ryobi (R18PD5-0), testată de noi.

  Ryobi (R18PD5-0)

  Nu o să intru prea mult în detalii tehnice

  Toate specificațiile produselor le găsiți pe site-ul retailerului. În schimb, o să vă spun câteva lucruri pe care le puteți face cu mașina de găurit și înșurubat Ryobi, dacă o câștigați duminică sau o achiziționați.

  Dacă aveți proiecte DIY în care trebuie să faceți găuri în lemn sau metal, dispozitivul vă răspunde nevoilor. De asemenea, puteți să găuriți zidărie cu ajutorul funcției de percuție sau pur și simplu să înșurubați holșuruburi, ca în cazul nostru.

  Vorbim despre o mașină de găurire și înșurubare extrem de simplu de utilizat

  Are dimensiuni mici, este ușoară și poate fi mânuită la fel de simplu, fie că ești femeie sau bărbat. Mașina Ryobi are inclusiv LED pentru iluminarea spațiului de lucru. Acest lucru asigură o mai bună vizibilitate atunci când trebuie să lucrezi în spații slab luminate.

  De menționat ar mai fi că, setul de livrare standard nu include acumulator și încărcător. Acestea trebuie achiziționate separat. În plus, recomandat este să utilizați un acumulator de 2,5 Ah Litiu+. Acesta permite înșurubarea a până la 1000 șuruburi de 4 x 32 mm cu o singură încărcare.

  Ryobi (R18PD5-0)

  Un acumulator și un încărcător pentru toate mașinile Ryobi One+ 18V

  Dar, vestea bună este că setul de acumulator Li-Ion One+ 5.0 Ah + încărcător (RC18120 – 150) de la Ryobi este compatibil cu instrumentele de bricolaj și grădinărit din seria One+ 18V. Ceea ce înseamnă că, orice alt echipament din gamă ați avea nevoie, nu va trebui să vină cu un acumulator și un încărcător separat.

  Mașina de găurit cu percuție R18PD5-0 este dotată cu un motor fără perii. Acest lucru o face ideală pentru aplicații de găurire în lemn sau metal, pentru înșurubare sau găurire zidărie, așa cum precizam aterior.

  După testarea pe masca de calorifer DYI, o recomandăm utilizatorilor

  Dacă folosiți deja produse Ryobi, așteptăm să ne scrieți în comentarii părerea voastră despre ele.

  Iar duminică, vă așteptăm în live pe YouTube Noobz pentru a câștiga o mașină Ryobi identică celei pe care o utilizăm noi.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.