Sony sistează integrarea Facebook cu PlayStation 4 | NOOBZ.RO

Sony sistează integrarea Facebook cu PlayStation 4

Cristian Gănescu
- 8.10.2019, 13:20 în Aplicaţii
7

SHARES
Sony dezactivează integrarea cu Facebook pentru PlayStation 4

Sony sistează integrarea Facebook cu PlayStation 4. Asta înseamnă că utilizatorii nu își mai pot conecta conturile de Facebook și consolă.

În consecință, utilizatorii nu vor mai avea o serie de funcționalități. Aceștia nu vor putea găsi prietenii de pe Facebook. De asemenea, nu vor mai putea partaja videoclipuri și capturi de ecran de jocuri. Mai mult nu vor putea folosi fotografia de profil Facebook ca avatar în rețeaua PlayStation.

Ne cerem scuze pentru orice neplăcere„, a spus Sony. Compania spune că utilizatorii pot alege un avatar PS4 sau pot încărca o nouă imagine de profil. Sony nu a oferit nicio explicație pentru întreruperea bruscă a serviciilor. Mai mult, utilizatorii nu au fost avertizați în avans.

Cazul se pune pe seama schimbărilor de la Facebook ca urmare a scandalului Cambridge Analytica.

Sony sistează integrarea Facebook, dar nu definitiv

Situația ar putea fi temporară, potrivit unei declarații pe care Facebook a acordat-o publicației Kotaku. „Lucrăm cu Sony pentru a finaliza un contract actualizat menit să îmbunătățească integrarea Facebook cu PlayStation”, a spus un purtător de cuvânt.

„În timp ce aceste discuții sunt în curs, funcțiile Facebook nu vor fi disponibile pe PlayStation 4. Sperăm să readucem aceste funcții imediat ce echipele noastre vor ajunge la un acord.

În ciuda acestui comentariu optimist, trebie să fi fost o problemă majoră care să declanșeze acest scenariu. Ceva a zdruncinat încrederea Sony în Facebook. Integrarea Facebook cu PlaySTation nu este deloc de neglijat.

Funcția permite să găsești prieteni rapid și să distribui clipuri de streaming de jocuri. Pierderea acestei funcționalități ar putea fi un inconvenient pentru un număr mare de utilizatori, având în vedere acoperirea Facebook și 100 de milioane de console PS4 vândute.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!