More

  Urban Seekers: Un altfel de interviu pentru viitorul job

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Te-ai gândit vreodată că setea de aventură ar putea să te aducă față în față cu jobul mult visat? Societe Generale EBS, prin mișcarea URBAN SEEKERS, schimbă regulile jocului când vine vorba de aplicarea la un nou loc de muncă.

  Ce este Urban Seekers?

  Un maraton fără precedent, ca o vânătoare de joburi. Dacă te-ai săturat să aplici clasic la interviurile pentru un nou loc de muncă și ai nevoie de un mod diferit prin care să îți prezinți doza de creativitate, acest eveniment ți se adresează.

  Tu și prietenii tăi sunteți persoane active? Iubiți să faceți mișcare și să colindați în lung și-n lat străzile orașului? Pe 19 octombrie 2019, faceți gașcă mare și dovediți că nicio provocare nu vă poate sta în cale.

  Aveți  ocazia să demonstrați că distracția, voia bună și spiritul de echipă este combustibilul care pune în mișcare locomotiva prieteniei voastre.La final, nu veți câștiga doar premii, precum trotinete electrice sau curse Lime gratuite, ci și un job.

  Așa că, testează-ți prietenii! Vezi dacă reușesc să te ajute să treci de ceea ce ar putea reprezenta interviul pentru noul tău loc de muncă.

  Curiozitatea, energia și creativitatea sunt ingredientele de care aveți nevoie pentru a desluși misterele Urban Seekers.

  Cum participi la Urban Seekers?

  Te poți înscrie la eveniment prin platforma online Urban Seekers. Iar pentru a porni vânătoarea, echipele vor fi formate din 10 participanți. Astfel, cu cât sunteți mai mulți prieteni, cu atât vă va fi mai ușor să terminați pe primul loc.

  Desigur, dacă nu reușești să strângi o echipă prestabilită, te poți înscrie și singur, urmând să fii atribuit unei echipe.

  În ziua evenimentului, vei primi o tabletă pe care vei putea să urmărești statusul echipelor, punctajele, probele, locul pe care te afli și alte informații utile despre vânătoare.

  Atenție, locurile sunt limitate. Astfel că cei care vor completa formularul de înscriere trebuie să-și confirme, ulterior, și locul. Primii 100 care confirmă, intră garantat în concurs.

  Cui se adresează Urban Seekers?

  Cursa urbană încurajează creativitatea, curiozitatea, inovația și setea de aventură a tuturor celor care sunt în căutarea unor noi locuri de muncă în domeniile IT (Tehnologia Informației), Compliance (COP – coeficient de performanță), Finance și Human Resources.

  Dacă și tu vrei un job la care să câștigi interviul prin originalitate, strategie, perspicacitate și voie bună, alătură-te Societe Generale EBS!

  Agenda Urban Seekers

  Distracția începe pe 19 octombrie 2019 la ora 10:00, în București, la Rezidenta Scena 9 (Strada Ion Luca Caragiale, Nr. 32).

  Până la ora 11:00, un DJ va pune muzică, un MC va prezenta evenimentului, cum de altfel vor fi prezentate premiile.

  De la 11:00 la 11:15 se repetă regulile, obiectivele și aplicația și se dă start jocului.

  Cursa se desfășoară pe trasee în intervalul 11:15 – 15:30, când echipele se reîntorc în bază. În kiturile de participare vor fi disponibile variante de back-up offline, online și telefon de asistență.

  Probele vor putea fi urmărite din aplicație, iar traseul va cuprinde mai multe zone cunoscute din centrul Bucureștiului. Regulamentul complet îl puteți consulta pe site-ul Urban Seekers.

  Anunțarea câștigătorilor și premierea vor avea loc de la 15:30 – 16:30.

  Premiile Urban Seekers

  Locul 1: 10 trotinete electrice;

  Locul 2: 100 de călătorii gratuite prin București, cu trotinete Lime, de 10 minute fiecare;

  Locul 3: 50 de călătorii gratuite, cu trotinete Lime, de 10 minute fiecare.

  Așteptăm să ne spui cum ți s-a părut vânătoarea Urban Seekers pe străzile din București. Dar, mai ales, scrie-ne dacă ai reușit să faci schimbarea în carieră pe care ți-o doreai cu ajutorul acestei aventuri care schimbă regulile jocului în materie de aplicarea la un nou loc de muncă.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.