More

  dARe by Samsung dă viață personajelor din ”Selfie cu elfii”

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Sâmbătă, 12 octombrie, orele 11:00, mergem la Cărturești Verona să ne amintim de copilărie. Vă povesteam luna trecută cât de ușor aveați ocazia să vizionați Festivalul George Enescu prin scanarea bancnotei de 5 lei cu aplicația dARe by Samsung.

  Ei bine, surprizele în realitate augmentată sunt departe de a se încheia. Săptămâna aceasta se lansează cartea cu povești augmentate pentru copii,Selfie cu elfii”, scrisă de Carmen Tiderle.

  ”Selfie cu elfii” este un proiect inițiat de Samsung, la Editura Vellant

  Tehnologia a devenit parte integrantă din viețile noastre. De câte ori nu am privit în jur și am văzut copii cu smartphone-uri și tablete? Dacă tot ne obișnuim copiii cu tehnologia mobilă, important este să le oferim constant conținut dedicat lor.

  V-am repetat în nenumărate rânduri că smartphone-ul părintelui nu trebuie să fie și al copilului. Cei mici trebuie să dețină propriile dispozitive, iar conținutul pe care îl găsesc pe acestea să fie creat exclusiv pentru ei.

  Dacă îi dau copilului propria tabletă sau propriul smartphone, eviți situațiile neplăcute în care să dea mesaj cu hieroglife la toată lista.

  De asemenea, nu riști să îți spargă cel mic ecranul telefonului high-end când îl aruncă nervos din mână pentru că îl obligi să mănânce.

  Motivele să le cumpărați copiilor dispozitive speciale nevoilor lor sunt fără număr. Iar dat fiind că tehnologia își pune amprenta inclusiv atunci când ne raportăm la cărțile pe care le citim celor mici, nu putem decât să ne adaptăm.

  dARe by Samsung schimbă modul în care citim poveștile pentru copii

  Noile tehnologii aduc viitorul mai aproape ca niciodată. Ba chiar am putea spune că el a devenit prezent și influențează deja modul în care citim și ne raportăm la cărți.

  Prin noua carte semnată de Carmen Tiderle, „Selfie cu elfii”, Editura Vellant aduce tehnologia și cartea împreună, creând o nouă experiență de lectură prin intermediul realității augmentate.

  Sâmbătă, 12 octombrie, ora 11:00, iați și tu elful mic și vino la Cărturești Verona. Haide să ascultăm împreună povești și să asistăm la lansarea volumului de povești în realitate augmentată care vor cucerii copiii.

  Cine este Carmen Tiderle care a scris ”Selfie cu elfii”

  Poetă-șefă la Direcția de Rime Șmechere pentru Copii. Copywriter-iță și mama lui Dor și a lui Ro. Călătorește des în Bucurville și odată a ajuns tocmai la Polul Vest. Acolo și-a făcut un selfie cu unicornii și cu elfii.

  Toate cărțile ei au fost primite cu entuziasm de copii și de părinții lor, iar noile sale creații sunt așteptate mereu cu nerăbdare.

  Ce volume au mai fost publicate, până acum, la Editura Vellant

  „Pe dos. Poezii cu prostii pentru copii”, „În orașul Bucurville” și „Marele acoperiș”. Pe lângă tematica aparte aleasă de autoare, poeziile mai au încă o particularitate: sunt scrise, toate, pe telefon.

  Aplicația dARe by Samsung poate fi descărcată gratuit din Google Play și App Store. Cartea poate fi comandată fie direct din aplicație, fie de pe site-ul Editurii Vellant sau din librăriile Cărturești.

  Carte recomandată de Itsy Bitsy.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.