More

  Vești pe scurt de la Vodafone în ultima perioadă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Vodafone România a făcut mai multe anunțuri în luna ce tocmai a trecut pe care le-am grupat într-un articol numit – vești pe scurt de la Vodafone -.

  Samsung Galaxy Note10+ 5G, disponibil la Vodafone România

  De miercuri, 20 noiembrie, Galaxy Note10+ 5G este disponibil în oferta Vodafone România. Culorile pe care le poți achiziționa sunt Aurora Glow și Aurora Black.

  Samsung Galaxy Note10+ oferă un sistem de camere principale de 16MP (ultra wide), 12MP (wide-angle), 12MP (telephoto) și o cameră DepthVision.

  Camera frontala dispune de 10MP și Night Mode, ce permite utilizatorilor să surprindă selfie-uri de calitate indiferent de condițiile de lumină.

  Smartphone-ul este echipat cu ecran Infinity-O Display de 6.8 inch. Note10+ 5G este disponibil împreună cu abonamentele 5G Red Infinity 17 Nelimitat și Red Infinity 25 Nelimitat care oferă internet nelimitat pentru viteze 5G.

  Vodafone are acoperire 5G în București, Cluj-Napoca și Mamaia.

  Alte vești pe scurt de la Vodafone: Canalul lui Moș Crăciun, de sărbători în grila digitală UPC

  Canalul lui Moș Crăciun (La Chaine Du Père Noël) este diponibil pe pozitia 1 în grila digitală UPC. Canalul lui Moș Crăciun este un pop-up channel, în limba franceză, disponibil în toate pachetele de televiziune digitală UPC (Familia sau Maxim) în perioada 25 noiembrie 2019 – 5 ianuarie 2020, în intervalul orar 06:00-22:00.

  Canalul este disponibil pentru prima data în România. De sărbători te poți bucura alături de aventurile personajelor din My Little Pony – Best Gift Ever, Ucenicul lui Moș Crăciun, Barbie și magia de Craciun și alte producții DreamWorks.

  12 luni de Netflix gratis pentru clienții comuni Vodafone și UPC

  Vodafone România aduce noi beneficii și cadouri utilizatorilor de servicii fixe și mobile.

  Cum te poți bucura de un cadou de 12 luni de abonament Netflix? Dacă ești client de voce mobilă Vodafone, trebuie să achiziţionezi un pachet UPC cu internet 500Mbps și televiziune digitală. Sau, dacă ești client UPC trebuie să achiziţioneazi un abonament mobil de voce de la Vodafone.

  În plus, primești o reducere de 2 EUR/lună la serviciile mobile cumpărate. Respectiv o reducere de preţ de 10 RON/lună la ofertele de internet fix și TV. Oferta se adresează și clienţilor comuni existenţi Vodafone și UPC care achiziţionează servicii noi. Aceasta este valabilă în perioada 21 noiembrie 2019 – 15 ianuarie 2020.

  Noile oferte de Crăciun vin și cu un cadou constând într-un abonament Netflix de 6 luni pentru cei care achiziţionează de la Vodafone România abonamente mobile de voce, începând cu RED14.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.