Cum va schimba 5G comunicarea potrivit creatorului Google Voice

Ciocan Andra
- 16.12.2019, 22:52 în Evoluţie
9

SHARES
Craig Walker spune cum 5G va schimba comunicarea

Cum va schimba 5G comunicarea potrivit creatorului Google Voice, Craig Walker. Unul dintre părinții fondatori ai platformei de comunicare Google Voice vorbește despre schimbările pe care 5G le va aduce în viața noastră.

În cel mai scurt timp, telefoanele se vor ocupa de ceea ce, în mod normal, puteam face pe desktop. Dar, pentru Craig Walker, acest lucru nu va veni prea curând.

Walker a co-fondat compania de comunicare personală GrandCentral în 2005. La nici doi ani distanță, Google a cumpărat compania și a redenumit-o Google Voice.

Cum va schimba 5G comunicarea potrivit lui Walker

Odată ce ajungem la un punct în care putem presupune că utilizatorul final are acest nivel de conectivitate, putem începe să împingem toate funcțiile către mobil.„, declară Walker.

Cu 5G, telefoanele noastre au toate funcțiile pe care calculatoarele noastre le au atunci când sunt conectate la o rețea de super mare viteză.„, a mai afirmat acesta.

Ca o privire de ansamblu, Walker prezice conexiuni de mare viteză care vor șterge o mare parte din problemele întâlnite în funcționarea de la distanță.

Companiile nu vor mai avea ezitări prea mari în ceea ce privește contractarea celor mai buni angajați, indiferent de locația acestora.

Viitorul muncii este acela de a permite oamenilor să fie productivi de oriunde s-ar afla. Orice merge pentru ei, iar 5G va permite să se întâmple asta.„, spune Walker.

Craig Walker și compania Dialpad

În prezent, Craig Walker este co-fondator și director executiv al Dialpad. Compania este realizată pe o platformă cloud care alimentează diferite aspecte ale comunicării în afaceri. Acestea variază de la găzduirea apelurilor în conferințe, până la formarea angajaților din call center.

Software-ul companiei din San Francisco oferă suport clienților din vânzări, dar și pentru serviciile acestora.

Dialpad permite utilizatorului aflat într-un apel telefonic să vadă transcrierile conversației în timp real. Apoi, inteligența articială face o analiză a sentimentelor clienților și sugerează răspunsuri bazate pe acestea.

Compania cu 450 de angajați se pregătește de lansarea rețelei 5G, care va permite acesteia să-și extindă ofertele pentru clienți. Multe dintre funcțiile de la Dialpad sunt disponibile numai pentru utilizatorii de desktop.

Acum, totul depinde de companiile de telecomunicații care să facă rețeaua 5G disponibilă oriunde. 5G a început să se lanseze din a doua jumătate a anului 2019, primii beneficiari fiind cei din zonele urbane.

Câțiva experți sunt de părere că dezvoltarea rețelei în mediul rural va fi foarte lentă, din cauza investiției slabe în infrastructura din zonele cu populație redusă.

Chiar dacă Walker recunoaște că este subiectiv, acesta spune că industria comunicării va fi cea mai revoluționară după lansarea rețelei 5G.

Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!