Facebook nu se poate uni cu WhatsApp, Instagram și Messenger

Ciocan Andra
- 16.12.2019, 23:08 în Aplicaţii
7

SHARES
Facebook nu se poate uni

Facebook nu se poate uni cu WhatsApp, Instagram și Messenger. Deși Facebook își dorește să se unească cu platformele WhatsApp, Instagram și Messenger, FTC interzice acest lucru.

Cel puțin, asta reiese dintr-un raport publicat de The Wall Street Journal. Comisia Federală pentru Comerț a Statelor Unite s-ar putea opune deciziei gigantului social media de a uni aceste platforme. Acest lucru ar reprezenta o reală problemă pentru Facebook.

De ce Facebook nu se poate uni cu celelalte aplicații

CEO-ul și fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a vorbit pentru prima dată despre această unire la începutul acestui an. Planul lui este acela de a menține cele trei aplicații de chat să funcționeze individual. Dar, în același timp, să permită utilizatorului comunicarea cu membrii fiecărei platforme, indiferent pe ce platformă este creat contul.

Asta înseamnă că poți utiliza, de exemplu, WhatsApp pentru a vorbi cu oamenii de pe Instagram, chiar dacă aceștia nu folosesc aplicația.

Zuckerberg este de părere că integrarea platformelor va oferi oamenilor mai multe opțiuni pentru a vorbi cu prietenii lor, din oricare dintre aceste aplicații.

De ce vrea FTC să interzică unirea platformelor

Faptul că cele 3 aplicații de chat sunt sub umbrela companiei Facebook și că sunt printre cele mai mari din lume a prezentat un interes pentru FTC.

Cum cele 3 platforme sunt deja deținute de Facebook, este ciudat de ce FTC nu a avut până acum un motiv de îngrijorare.

Dacă Facebook chiar va combina platformele, atunci FTC ar putea avea de-a face cu un monopol greu de administrat.

Federația mai este interesată și de modul în care Facebook controlează accesul terților la funcțiile platformelor.

Până în acest moment nu există niciun anunț oficial al federației cu privire la aceste planuri, dar există posibilitatea apariției unei declarații în scurt timp.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!