More

  Xiaomi este lider în livrarea de wearable la nivel global

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Xiaomi este lider în livrarea de wearablewearable la nivel global. Chiar dacă Apple se află în fruntea clasamentului în SUA, în Asia, Xiaomi este pe primul loc.

  Conform unor cifre furnizate de Canalys, producărul chinez Xiaomi este pe primul loc la creșterea globală când vine vorba de ceasur și brățări inteligente.

  De ce Xiaomi este lider?

  Livrarea ceasurilor și brățărilor inteligente a crescut cu 65% în al treilea trimestru al acestui an comparat cu aceeași perioadă a anului trecut. Xiaomi continuă să fie pe primul loc, cu aproximativ 74% mai mult față de anul trecut.

  Asta înseamnă că 27% din totalul pieței îi revine companiei, fiind cel mai mare procent din 2015 până acum.

  Prețurile mici au fost cheia succesului pentru Xiaomi

  Acestea au contribuit la creșterea livrărilor, în general, în China cu 60 de procente. Strategia companiei a pus în dificultate alte companii precum Samsung și Fitbit, care au încercat să ofere dispozitive la un preț decent, pentru a atrage clienți, în special din Asia.

  Pozițiile celorlalte companii în clasament

  Cum Xiaomi este pe primul loc, Apple vine pe al doilea, cu o cotă de piață de 15%.

  60% din livrări au fost atribuite noului Apple Watch 5. Apple este urmat de Huawei, cu 5,9 milioane de unități și o cotă de piață de 13%. Înregistrând astfel o creșterea anuală de 243%, apărută în urma creșterii vânzărilor din China.

  Fitbit a reprezentat doar 8% din piață și a fost singurul producător care nu a avut o creștere semnificativă față de anul trecut. Cine știe, poate după preluarea de către Google, vom vedea rapoarte diferite începând cu 2020.

  Samsung s-a clasat pe locul 5. Cota de piață este de 6% din vânzările în Asia, datorită tracker-ului Galaxy Fit.

  În regiunea Asia-Pacific (fără China), Fitbit și Samsung au intrat în segmentul de low-cost, pe care Xiaomi l-a dominat multă vreme. În Europa și Orientul Mijlociu însă, Xiaomi și-a sporit vânzările de brățări de fitness cu costuri mici la lansare.

  În America, pe de altă parte, Xiaomi nu este la fel de apreciat ca Apple. Noua serie Apple Watch 5 s-a vândut cu 3,5 milioane de unități mai multe în trimestrului de lansare, comparativ cu Apple Watch 4. Apple Watch 3 a devenit mai ieftin, astfel sporind vânzările Apple pe acest segment.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.