More

  Seria Huawei P40 se lansează fără servicii Google

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Seria Huawei P40 se va lansa la sfârșitul lunii martie a anului viitor. Lansarea va avea loc în cadrul unui eveniment la Paris, potrivit CEO-ului Huawei, Richard Yu. Încă nu se știe data exactă și nici nu există un plan de lansare a seriei.

  Acestea au fost declarate de către Yu pentru publicația franceză, Frandoid. Richard Yu pare destul de încrezător în ceea ce privește noua serie Huawei P40.

  Însă, trebuie să vedem ce credem din tot ce spune Richard Yu. Mai ales că, tot el a declarat la IFA Berlin 2019 că P40 se va lansa cu Harmony OS, ceea ce nu mai e valabil în cadrul știrii de față.

  Ce aduce nou seria Huawei P40

  Huawei plănuiește o lansare globală a noii serii, chiar dacă Mate 30 a fost un telefon lansat doar în China. Yu a afirmat că noua serie că P40 va fi o actualizare a actualelor P30 și P30 Pro. Îmbunătățirile sunt la nivelul camerei, design-ului, performanței și a funcționalității inteligenței artificiale.

  P40 va avea Android 10 cu interfață EMUI, deoarece sistemul de operare Harmony de la Huawei încă nu este gata de lansare. Totuși, sistemul de operare al companiei a captat atenția multor clienți ai companiei și speră să se ridice la nivelul așteptărilor acestora.

  Până în momentul de față, nu există anunțuri sau declarații cum că Huawei ar putea beneficia de serviciile Google pe seria P40. Asta însemnând pentru companie că trebuie să-și asigure succesul telefoanelor din propriile servicii mobile.

  Viitorul seriei P40 la nivel global

  Nu se știe sigur pe ce piețe își va face apariția noua serie P40 de la Huawei. Mai ales că, în urma scandalului dintre companie și SUA, nu se știe nici cât de bine vor fi primite telefoanele în afara Chinei.

  Multor clienți fideli ai companiei le este greu să cumpere un nou model, care să nu beneficieze de serviciile Google. În special, pe piețele occidentale. Alții sunt de părere că, odată ce sistemul de operare Harmony va fi lansat, compania își va reveni.

  Cum era de așteptat, au apărut deja zvonuri și teorii în legătură cu această problemă, dar rămâne de văzut ce explicații va oferi compania.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.