More

  Facebook și Instagram interzic promovarea de arme și țigări electronice

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook și Instagram încep interzicerea reclamelor despre arme și țigări electronice. De data asta, platformele vor să interzică tot ce are legătură cu aceste categorii de produse.

  Rețelele de socializare au anunțat interzicerea „conținutului de brand” care promovează armele, tutunul și vapatul. De asemenea, au mai apărut și unele restricții speciale pentru postările care comercializează alcoolul și suplimentele pentru slăbit.

  Ce va însemna asta pentru influencerii de pe Facebook și Instagram

  Pentru influenceri, decizia platformelor social media înseamnă încasări mai mici din reclamele la țigări electronice și arme. Cum de altfel, aceste decizii pot atrage după ele stabilirea unui nou public țintă și a altor tipuri de colaborări care să genereze venituri.

  Platformele au anunțat că această regulă va intra în vigoare o dată cu următoarele actualizări. Acestea vor începe să fie disponibile în săptămânile ce urmează.

  Interdicția nu se oprește doar la interzicerea alcoolului, armelor, țigărilor electronice sau a suplimentelor pentru slăbit.

  Mai mult, Facebook și Instagram încearcă să creeze un mediu plăcut atât pentru influenceri, cât și pentru utilizatorii platformelor, printr-un set de instrumente care să vină în ajutorul influencerilor. Aceștia vor putea impune limite de vârstă, dar și alte restricții, în funcție de conținutul pe care îl promovează.

  Cum se va schimba conținutul de pe platforme o dată cu noile reguli

  Un purtător de cuvânt al Instagram a declarat că este pentru prima dată când se implementează o astfel de restricție în ceea ce privește tipul de conținut promovat pe platformă.

  În timp ce investim în noi modalități de a ajuta creatorii de conținut să se asocieze mai eficient cu brandurile, este totuși important să avem și instrumente și politici care să ofere transparență și protecției comunității noastre.„, declară purtătorul de cuvânt al platformei.

  Cele două rețele de socializare au luat această decizie pentru a înceta promovarea produselor dăunătoare care pot fi folosite inclusiv de către minori. Însă, cei doi giganți social media nu sunt singurii care încearcă să se îndepărteze de acest tip de conținut.

  În noiembrie, Apple a spus că va interzice toate aplicațiile din App Store care au legătură cu vapatul. Cum de altfel, a eliminat deja 181 de aplicații dedicate folosirii țigărilor electronice.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.