More

  Nu vă pierdeți timpul cu 6 Underground

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Pentru că în Univers trebuie să existe întotdeauna echilibru, trebuia să dau și de un film care te face să pierzi timp prețios din viața ta. 6 Underground este un film de acțiune cu Ryan Reynolds în care personajul principal nu dă nici 20% din ce poate.

  Dacă ați văzut Deadpool, sigur aveți așteptări mari, la fel ca noi, de la Reynolds. Ei bine, dacă vreți să nu dezvoltați o antipatie pentru actor, nu dați play la 6 Underground. Ocoliți-l! Alegeți o comedie romantică, un fantasy, orice, dar nu dați play la acest film.

  Au fost cele mai prost investite într-un film două ore și opt minute din viața mea. Cu o intrigă stupidă, care nu s-ar aplica niciodată în viața reală. Cu foarte multe scene de acțiune. Poate prea multe, dacă se poate spune asta în cazul unui film de acțiune. Efectiv, nu ai timp să respiri, nu ai timp să îți lași inima să se odihnească din cauza adrenalinei.

  Dacă, totuși, alegeți să vedeți 6 Underground

  Găsiți aici actori din Now You See Me. Fiecărui personaj în parte i se înscenează moartea. După care, aceștia nu mai primesc un nume și o identitate. Pur și simplu primesc câte o cifră. Ryan Reynolds este Unu, iar pe restul îi aflați voi din film. Împreună, au o misiune condusă de miliardarul Reynolds.

  Dave Franco, de altfel un actor frumușel și carismatic, moare repede. El e Șase.

  6 Underground este un film foarte gălăgios, cu multe cadavre care zboară prin aer și mașini care fac accident sau explodează. Din păcate, acest film este o încercare tristă de a replica la o scară mai mică nebunia din Deadpool.

  Din păcate, nu am nimic bun de zis despre acest film. Este filmat așa cum trebuie, s-au investit foarte mulți bani pentru a putea fi lansat. Însă, se pare că niciun sacrificiu nu a reușit să îmi redea mai mult decât o senzație de sufocare în timpul vizionării.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.