More

  Două jocuri Pokémon au fost lansate exclusiv pe Facebook Gaming

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Două jocuri Pokémon au fost lansate exclusiv pe Facebook Gaming. Pokémon Tower Battle și Pokémon Medallion Battle sunt acum disponibile pentru utilizatori.

  Pokémon Tower Battle

  Pokémon Tower Battle este disponibil pentru toți utilizatorii. Acesta presupune ca doi jucători să joace unul împotriva celuilalt. Fiecare jucător face cu rândul pentru a construi un turn stabil.

  Turnul se face cu ajutorul pokémonilor care cad din cer ca și piesele de Tetris. Jucătorul pierde atunci când turnul se prăbușește sau pokémonul acestuia cade de pe platformă.

  Pe măsură ce jucătorii descoperă, prind și evoluează pokémoni rari, aceștia pot concura în timp real împotriva prietenilor sau într-un clasament global. Chiar dacă pare un simplu joc de puzzle, alegerile strategice pe care le fac jucătorii vor determina adevărații maeștri ai Tower Battle.„, spun creatorii jocului.

  Pokémon Medallion Battle

  În prezent, Pokémon Medallion Battle este disponibil numai pentru jucătorii din Filipine. Jocul de tip card battle permite jucătorilor să colecteze pokémoni sub formă de medalioane.

  Aceștia pot evolua pokémonii, pot câștiga insigne de sală cu aceștia și își pot completa Pokédex-ul. Potrivit Variety, jocul va adăuga câte un pokémon nou în fiecare lună.

  Pokémon Medallion Battle folosește un sistem obișnuit de luptă, bazat pe elemente și oferă și chiar și unele caracteristici oficiale. Rămâne de văzut ce părere au și ceilalți jucători despre acesta.

  Cum au fost dezvoltate cele două jocuri Pokémon

  Atât Pokémon Tower Battle, cât și Pokémon Medallion Battle au fost realizate folosind platforma Instant Games de la Facebook. Jocurile au apărut în urma eforturilor pe care compania le face pentru a atrage noi  jucători.

  Facebook a lansat la începutul anului un tab dedicat gaming-ului. În prezent, gigantul social media spune că peste 700 de milioane dintre utilizatori se joacă, urmăresc videoclipuri de gaming sau fac parte din grupuri de gaming în fiecare lună.

  Lansarea acestor jocuri prin Facebook va permite utilizatorilor din întreaga lume să experimenteze Pokémon într-o formă digitală și suntem extrem de încântați să colaborăm cu Facebook Gaming pentru a permite noii audiențe să se bucure de jocurile Pokémon online.„, spune Tsunekazu Ishihara, directorul executiv al companiei Pokémon despre cele două titluri.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.