More

  Facebook Messenger nu mai acceptă utilizatori fără cont de Facebook

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook Messenger nu le va mai permite utilizatorilor să folosească aplicația dacă nu au un cont de Facebook.

  Acest lucru era posibil în trecut, dar compania dorește implementarea acestei condiții în ceea ce privește aplicația de chat.

  De ce Facebook Messenger nu mai acceptă autentificarea de până acum

  VentureBeat vorbește despre această schimbare, povestind cum Facebook a eliminat fără prea multe surle și trâmbițe posibilitatea de a utiliza Messenger fără un cont de Facebook, decizie confirmată chiar de către companie.

  Până în prezent, noii utilizatori puteau folosi aplicațiile Messenger și Messenger Lite cu ajutorul numărului de telefon. Acest lucru nu presupunea ca utilizatorii să aibă un cont de Facebook propriu-zis. Facebook susține că decizia de a renunța la această metodă a fost luată în numele simplicității. 

  De asemenea, VentureBeat sugerează că această schimbare este, de fapt, o pregătire pentru o anticipată unificare a mesageriei în aplicațiile Facebook, printre care se numară WhatsApp și Instagram.

  Ce declară Facebook în legătură cu unificarea

  Dacă ești nou în Messenger, o să observi că ai nevoie de un cont Facebook pentru a putea vorbi cu prietenii și contactele apropiate.

  Am descoperit că majoritatea persoanelor care folosesc Messenger se autentifică deja prin Facebook și dorim să simplificăm acest proces. Daca folosești deja aplicația fără un cont, nu este nevoie sa faci o schimbare.”, declară un purtător de cuvânt al companiei.

  Facebook a confirmat bănuielile la începutul anului. Mark Zuckerberg a discutat cu investitorii, însă integrarea celor trei mesagerii nu va avea loc înainte de 2020.

  Integrarea la care ne gândim – este mult prea devreme pentru ea.”, a spus Zuckerberg. “Sunt mult mai multe lucruri de care trebuie să ne dăm seama.” 

  Chiar dacă nu mai este posibilă autentificarea în Facebook Messenger fără un cont Facebook, cei care au facut deja asta vor putea – cel puțin momentan – să continue să folosească serviciul.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.