More

  Noua funcție WhatsApp care îți șterge mesajele după un timp

  Noua funcție WhatsApp le permite utilizatorilor să șteargă toate mesajele după o perioadă de timp stabilită de aceștia.

  Funcția a fost descoperită de către Wabetainfo în actualizările recente ale aplicației.

  Cum se va numi noua funcție WhatsApp

  În actualizările recente ale WhatsApp pentru Android și iOS, Wabetainfo a descoperit funcția pe care compania o are în dezvoltare, numită Disappearing Messages. Aceasta va șterge automat mesajele, după o perioadă prestabilită de utilizator. 

  Primele urme ale acestei funcții au fost observate în update-ul beta cu versiunea 2.19.275 pentru Android, unde era numită Disappearing Messages.

  Din versiunea beta 2.19.384 au fost introduse primele opțiuni pentru stabilirea perioadei de timp. Așadar, funcția a fost redenumită în Delete Messages.

  Inițial, nu era clar de ce WhatsApp a decis să redenumească această functie, dar având în vedere celelalte schimbări – cum ar fi funcția de Revoke Message, ulterior Unsend Message și, în prezent, Delete for everyone – nu este ceva surprinzător. 

  În ce condiții se aplică noua funcție

  În cel mai recent update, mai exact 2.20.10.23/24, s-a descoperit că opțiunea a fost redenumită și pentru IOS. În urma unei mici investigații făcute de Wabetainfo, s-a aflat ca echipa responsabilă pentru WhatsApp și-a modificat planurile de viitor cu privire la ea.

  Funcția se dorește a fi o unealtă de curățare a chat-urilor de grup. Grupurile au de obicei multe mesaje, iar opțiunea va veni în ajutorul spațiului de stocare al telefoanelor. Ștergând astfel mesajele vechi automat. Doar administratorii vor avea posibilitatea de a activa, respectiv de a dezactiva această funcție.

  Un aspect important de luat în considerare este disponibilitatea funcției. Dacă utilizatorii vor dori să șteargă mesaje de la un singur contact, nu vor putea să facă acest lucru. Vor fi nevoiți să creeze un grup cu acel contact, deoarece funcția va fi disponibilă doar în chat-urile de grup. 

  La fel cu tema întunecată pe care WhatsApp o va oferi în viitor, nu sunt cunoscute detalii cu privire la data lansării, iar toate informațiile precizate se pot schimba cu ușurință înainte de termen. 

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here