More

  A plătit 15 milioane de dolari să apară în Google Search

  Fostul primar al orașului New York, Mike Bloomberg a plătit 15 milioane de dolari să apară în rezultatele din Google Search.

  Candidatul la președinția Americii din partea unei platforme pentru centriști este în vârstă de 77 de ani. Platforma din partea căreia candidează este premiată în special pentru înfrângerea lui Donald Trump.

  Mike Bloomberg a plătit 15 milioane de dolari să apară în rezultatele Google Search

  Dacă scrii ”impeachment”, ”climate change” sau ”gun safety” vei primi un anunț în partea de sus a paginii care promovează campania lui Bloomberg. Acesta este peste tot, garantează inclusiv utilizatorii care caută răspunsuri legate de conversațiile politice din această cursă.

  Reclamele nu sunt deloc ieftine. În anunțul de la Bloomberg pentru „impeachment” scrie:

  „Trump’s Broken Promises | Enough Is Enough | We deserve Better”.

  Acesta este destul de proeminent, lucru ce presupune o sumă considerabilă de bani per afișare. Acest termen nu este singurul vizat de Bloomberg.

  Raportul politic privind transparența anunțurilor pe Google nu spune exact cât a costat campania online a candidatului. Însă, un alt anunț asemănător care a fost difuzat timp de 9 zile a obținut între 1 – 10 milioane de afișări a costat peste 100.000 de dolari.

  Cheltuielile lui Bloomberg în cursa pentru președinție

  Potrivit Google, campania lui Bloomberg a presupus aproximativ 15 milioane de dolari pentru reclamele politice, de când acesta și-a anunțat candidatura la sfârșitul lunii noiembrie. În total, Bloomberg a cheltuit aproape 200 de milioane de dolari pentru postul de președinte al SUA.

  În timp ce competiția lui Bloomberg solicită donatori, fostul primar s-a angajat să cheltuiască până la un miliard de dolari din banii proprii pentru finanțarea candidaturii sale.

  Valoarea netă a acestuia este estimată la peste 50 de miliarde de dolari. De la anunțul lui Bloomberg, au apărut o serie de povești. Acestea arată exact modul în care candidatul își cheltuie banii. Mai exact, pe termenii de căutare Google legați de schimbările climatice.

  Mai mult, acesta a cheltuit 38,1 milioane de dolari doar pentru reclamele la TV, spune VICE News. Pe Facebook, cealaltă piață de publicitate politică importantă. Acesta a dat peste 170.000 de dolari în fiecare zi în prima săptămână a lunii decembrie.

  Mike Bloomberg cheltuie mai mult decât rivalii săi

  Candidatul ia foarte în serios alegerile prezidențiale, luând în calcul sumele mari de bani date pe publicitate, în comparație cu sumele celorlalți candidați care sunt în competiție.

  Echipa lui Pete Buttigieg, care se află în sondaje cu 9%, a cheltuit 4,6 milioane de dolari pe reclame Google. Acesta a început să plătească reclamele încă din luna aprilie a anului trecut.

  Elizabeth Warren, cu 16% în sondaje, a dat 3,7 milioane de dolari din luna ianuarie din anul 2019.

  Bernie Sanders, cu 19%, a achiziționat reclame în valoare de 3,2 milioane de dolari începând cu luna februarie a anului trecut.

  Trump a cheltuit 4,5 milioane de dolari încă din iunie 2018. Însă, comitetul său de acține politică a cheltuit aproximativ 9 milioane de dolari în aceeași perioadă de timp.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here