NVIDIA lansează ASUS ROG Swift 360 cu rată de refresh de 360Hz |

NVIDIA lansează ASUS ROG Swift 360 cu rată de refresh de 360Hz

Cristian Gănescu
- 6.01.2020, 18:38 în Monitoare
26

SHARES
NVIDIA lansează ASUS ROG Swift 360

NVIDIA lansează ASUS ROG Swift 360, noul monitor cu o rată de refresh de 360Hz. Astfel, le oferă entuziaștilor de Esports și gamerilor care participă la competiții cele mai rapide monitoare produse vreodată. La 360Hz, frame-urile sunt afișate la fiecare 2,8 milisecunde. Acest lucru înseamnă că vorbim despre un monitor de 6 ori mai rapid decât oricare alt monitor sau de TV-urile tradiționale.

NVIDIA și ASUS anunță primul monitor G-SYNC de 360Hz din lume. Produsul se numește ASUS ROG Swift 360 și este prezentat la Consumer Electronics Show (CES) din Las Vegas. Monitorul va fi disponibil în cursul acestui an. Acesta se potrivește perfect cu GeForce RTX, cea mai rapidă placă grafică din lume, pentru a livra cea mai bună experiență pentru competițiile de gaming.

Comunitățile Esports și ale competițiilor de gaming continuă să crească la o rată fenomenală. Peste 60% din gamerii care utilizează GeForce joacă la un nivel competitiv în fiecare lună. În același timp, peste 211 milioane de dolari au fost acordați în 2019 ca premii în bani, în creștere cu 29% față de anul precedent. Audiența a crescut de asemenea, cu peste 450 de milioane de oameni care au vizionat competiții de gaming în timp real.

NVIDIA G-SYNC – În fruntea inovației și progreselor în gaming

Lansat în 2013, NVIDIA G-SYNC este cel mai cunoscut pentru tehnologia inovatoare Variable Refresh Rate (VRR) care elimină problemele de screen tearing prin sincronizarea refresh rate-ului monitorului cu frame rate-ul plăcii video. De atunci, procesoarele G-SYNC au adăugat noi tehnologii pentru a accelera display-urile de Esports. Vorbim inclusiv despre  overdrive dinamic care îmbunătățește percepția jucătorilor și firmware creat special pentru îmbunătățirea calității imaginii. Acum, se adaugă un refresh rate de 360Hz pentru un timp rapid de reacție.

Până de curând, jucătorii profesioniști acceptau frame tearing pe monitoare. Asta pentru a evita așteptarea următorului frame. Însă, de acum, cu tehnologiile G-SYNC 360Hz și VRR, frame-urile au o rată de refresh de mai puțin de 3 ms. Astfel încât jucătorii profesioniști să beneficieze de latență foarte scăzută fără frame tearing.

NVIDIA lansează ASUS ROG Swift 360 – Creat pentru jucătorii profesioniști

Dezvoltat împreună cu NVIDIA, ASUS ROG Swift 360 a fost creat special pentru competiții de Esports. Produsul are un ecran de 24,5 inchi cu o formă care ține fiecare pixel în câmpul vizual. Noul ASUS ROG Swift 360 beneficiază atât de cel mai recent design ASUS ROG care se potrivește perfect pe marile scene ale competițiilor de Esports, cât și de:

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!