More

  Google News elimină revistele digitale și îți restituie banii

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google a început procesul prin care Google News elimină revistele digitale. Utilizatorii care au abonamente active sunt înștiințați printr-un e-mail că își vor primi banii înapoi în cel mai scurt timp și că există alte metode prin care aceștia să beneficieze de revistele pe care le urmăresc.

  De ce Google News elimină revistele digitale

  Motivul principal pentru care Google News a decis eliminarea revistelor digitale este că utilizatorii nu mai sunt atrași de ediții tipărite. Revistele digitale erau formatul PDF al ziarelor și revistelor de la chioșcuri.

  Acest lucru duce la sfârșirea unei lungi controverse pentru conținutul revistelor care a început în 2012, odată cu lansarea aplicației Play Magazines. Ulterior, Google a numit-o Play Newsstand pentru a pune mai mult accent pe ziare.

  Mai târziu, a fuzionat totul, inclusiv aplicația News and Weather, cu Google News. Mulți utilizatori se așteptau deja ca acest lucru să se întâmple. Secțiunea de reviste a dispărut din interfața web de pe Play Store în urmă cu un an de zile.

  Ce scrie în e-mailul destinat abonaților

  În email, abonaților li se aduce la cunoștință faptul că Google News renunță la reviste. Aceștia nu vor mai putea achiziționa noi ediții și nici nu-și vor putea reînnoi abonamentul prin intermediul Google News.

  Chiar și așa, abonații pot continua să acceseze ediții mai vechi ale revistelor, dar nu vor putea cumpăra altele noi. Acest lucru este posibil din aplicație, apoi din secțiunea Following sau Favorites ale acesteia. Utilizatorii sunt sfătuiți să caute site-ul web al publicației pentru ediții noi.

  Email-ul sugerează o reabonare la fiecare revistă în mod independent și link-uri către site-urile web ale fiecărui abonament activ. Nu toate revistele sunt disponibile doar cu abonamente digitale sau cu orice fel de colaborare cu magazine online, precum Google Play Store sau Apple App Store.

  Dacă utilizatorii au un abonament neachitat, suma completă va fi rambursată cel târziu luna viitoare, în funcția de metoda de plată. În cazul în care aceștia nu-și primesc banii până la termenul limită, sunt sfătuiți să contacteze echipa Google News pentru a rezolva problema.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.