More

  ASUS lansează laptopuri noi, promițătoare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Cu ocazia evenimentului CES 2020, ASUS lansează laptopuri noi, care să ne încânte cu specificațiile lor. ASUS promite o nouă serie de VivoBook, VivoBook S și un alt Chromebook Flip.

  ASUS lansează laptopuri noi – Seriile VivoBook și VivoBook S

  Anul acesta, atât seria VivoBook și VivoBook S se bazează pe o pată de culoare împletită cu rafinament subtil. Ambele serii includ cipuri din seria Intel Core U și G din a 10-a generație.

  Mai mult, acestea au opțiuni pentru WiFi 6 și grafică dedicată de la NVIDIA. Compania promite, de asemenea, designuri actualizate, deși modificările sunt subtile anul acesta.

  Seriile se diferențiază prin culorile laptopului, dar și prin specificațiile lor. Chiar și așa, VivoBook și VivoBook S nu vor dezamăgi clienții.

  Laptopurile VivoBook S

  VivoBook S13, S14 și S15 ar trebui să ofere o scriere îmbunătățită, datorită tastelor mari, și desigur a nelipsitei taste ESC, prezentă pe toate laptopurile noi de la Asus.

  De asemenea, seria dispune de culori noi, precum: Hearty GoldIndie Black și Transparent Silver. Modelele standard vor avea aceeași carcasă metalică de până acum.

  S13 va cântări doar 2,6 kg, în timp ce S15 ajunge până la 4kg. Mai mult, ne putem aștepta din partea acestei serii la ecrane 1080p și procesoare i5 și i7.

  Acestea ar putea avea fie 15 GB RAM, fie un SSD cu asistență Optane de 256 GB și posibilitatea de a alege un GeForce MX250, dacă este nevoie de un boost grafic.

  Modelele actualizate Vivobook 14 și 15

  Noile modele au modificări mai subtile la exterior, prin tastatura Enter cu margine galbenă. Acestea dispun de procesoare asemănătoare cu seria VivoBook S.

  În plus, există varianta Core i3 pentru modele de început. Modele au până la 16 GB de RAM, SSD de maxim 1TB, posibilitatea pentru HDD și opțiuni grafice care se extind până la GeForce MX350.

  Totuși, noile modele fac un pas în spate când vine vorba de calitatea și designul ecranului. Modele de bază utilizează panouri TN HD în locul celor IPS pentru configurații de ultimă generație.

  Cele trei modele VivoBook S sunt așteptate să apară pe parcursul primului și al doilea trimestru al anului, în timp ce VivoBook 14 și 15 vor apărea din al doilea trimestru. Încă nu sunt cunoscute prețurile seriior, dar cu siguranță VivoBook S va fi mai scump decât VivoBook.

  ASUS lansează laptopuri noi, promițătoare

  ASUS lansează următorul Chromebook Flip

  Nici nu a trecut un an de când ASUS a lansat Chromebook Flip C434, că producătorul lansează deja modelul C436. Deocamdată nu se știe prețul acestuia, dar este de un așteptat să fie unul pe măsura specificațiilor.

  Ca și modele anterioare, Chromebook Flip C436 are o balama de 360 de grade, ceea ce înseamnă că poate fi utilizat atât ca laptop, cât și ca tabletă sau poate fi ridicat pentru a viziona videoclipuri.

  ASUS nu a declarat ce dimensiune va avea ecranul, dar va avea aceleași margini subțiri precum modelul din 2019. Compania folosește aceeași carcasă metalică, care îi oferă un aer de calitate superioară.

  Cu ce specificații vine noul Chromebook Flip

  C436 vine cu procesoare Intel de generația a 10-a, până la un i7, cu 16 GB de RAM și compatibilitate WiFi 6. De asemenea, modelul are și un senzor de amprentă încorporat pe butonul de alimentare pentru conectări sigure.

  Acesta mai are și un nou sistem „omnidirecțional” cu patru difuzoare, despre care ASUS spune că va oferi o calitate audio mai bună pentru orice configurație utilizată. Ecranul tactil este compatibil cu stiloul standard de la Google, deci ar trebui să funcționeze cu diferite modele de stylus-uri.

  Multe detalii lipsesc despre acest model, inclusiv mai multe informații despre specificații, dar și prețul la care va fi disponibil. Modelul ar trebui să fie ajungă pe rafturile din magazine până la sfârșitul lunii martie. Mai multe informații despre noul Chromebook Flip sunt așteptate la CES 2020.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.