More

  Samsung Galaxy Home Mini se lansează la începutul anului

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Producătorul de tehnologie sud-coreean a anunțat că va lansa primul Samsung Galaxy Home Mini, cu asistență Bixby. Boxa inteligentă urmează să fie lansat anul acesta. Hyunsuk Kim, Director Executiv al Diviziei de Electronice la Samsung, a declarat că produsul va fi disponibil la începutul anului.

  Cât de repede ai putea cumpăra un Samsung Galaxy Home Mini

  Dacă Samsung nu va amâna lansarea dispozitivului, asta înseamnă că vei putea cumpăra boxa inteligentă cu asistență Bixby în sfârșit, chiar dacă a trecut peste un an jumătate de la anunțarea primului Galaxy Home.

  Prima dată dispozitivul Galaxy Home a fost făcut public la evenimentul de lansare al Note 9, în 2018. Asta, pe lângă mica mențiune la CES 2019, unde nu au fost prea multe de spus despre el.

  Ironic, însă, este faptul că Galaxy Home s-ar putea să nu fie niciodată lansat. Practic, Samsung a prezentat un concept de Galaxy Home mare, însă prima boxă inteligentă lansată de producător va fi, de fapt o versiune mini. Într-un interviu pentru Bloomberg, Kim a dezvăluit că Samsung nu a decis dacă va scoate sau nu pe piață, în cele din urmă, varianta mare a Galaxy Home.

  De ce Bixby ar putea fi un asistent mai bun decât este

  Samsung pare să nu fi depus prea mult efort în ceea ce privește asistentul Bixby. Compania nu s-a axat pe crearea abilității inteligenței artificiale de a purta o conversație cu utilizatorul.

  În schimb, Kim spune că Samsung s-a bazat pe abilitatea lui Bixby de a controla alte dispozitive ale companiei. De exemplu, îi poți spune lui Bixby când vrei ca mașina de spălat vase să pornească programul de spălare, iar asistentul se va ocupa de asta.

  Aparent, Samsung nu a inclus și funcții compatibile cu sistemul Alexa, care le va permite altor companii să-și integreze produsele în Galaxy Home Mini.

  Kim nu a menționat prezența dispozitivului în cadrul evenimentului Unpacked de pe 11 februarie. Însă, ar fi o ocazie excelentă pentru companie să ne ofere mai multe informații despre boxa inteligentă Galaxy Home Mini. Așteptăm, de asemenea, și un preț pentru acest produs.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.