Noul SSD extern de la Samsung vine cu un senzor de amprentă

Ciocan Andra
- 10.01.2020, 21:32 în Accesorii
0

SHARES
Noul SSD extern de la Samsung vine cu un senzor de amprentă

Când vine vorba de îmbunătățirea SSD-urilor externe, două lucruri sunt importante. Să aibă mai mult spațiu de stocare și să optimizeze viteza pc-ului. Dar, noul SSD extern de la Samsung este mai inovativ.

Samsung T7 Touch a fost anunțat la CES 2020 și vine cu un senzor de amprentă ce îți sporește siguranța datelor, pe lângă îmbunătățirile uzuale de transfer.

Prin ce se deosebește noul SSD extern de la Samsung de celelalte

Acesta vine cu opțiunea de a-ți proteja datele cu ajutorul securității biometrice. Asta chiar și în cazul în care folosești un laptop care nu are un astfel de senzor de amprentă. Samsung spune că poți înregistra până la 4 amprente diferite, ceea ce face ușor de partajat datele cu prietenii sau colegii.

În plus, T7 Touch are un indicator luminat care îți arată când driver-ul extern este conectat și gata să transfere datele. Este ceva ce a lipsit la ultima generație de drivere, dar Samsung s-a asigurat că va exista de acum încolo.

Driver-ul are un înveliș din aluminiu solid, despre care Samsung spune că este rezistent la șocuri mecanice de la 2m. Desigur, nu ar trebui testat acest fapt în mod intențional. Acesta mai are și un singur port USB-C. Poate fi conectat de la USB-C la USB-C sau de la cabluri USB-C la USB-A.

Și alte optimizări ale SSD-ului extern

Nu este totul despre aspectul driver-ului și senzorul de amprentă. Samsung a îmbunătățit SSD-ul prin viteza de 1,000MB / secundă și viteza de citire de până la 1,050MB / secundă. Compania afirmă că sunt diferențe de aproximativ 2 ori mai mai decât predecesorul lui T5.

Acesta va fi disponbil pe piață în decursul acestei luni și este de așteptat ca un model de 500GB să coste aproximativ 117 euro. Modelul de 1TB va costa 207 euro, iar prețul pentru versiunea de 2TB este de 306 euro.

Lansarea unei versiuni fără un senzor de amprentă a SSD-ului T7 Touch este de așteptat să fie lansat în al doilea trimestru al anului 2020. Nu se știe un preț pentru această versiune, dar cu siguranță ar fi mai redus față de modelul cu senzor de amprentă.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!