More

  Instagram renunță la butonul pentru IGTV

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Deși IGTV a fost construit pentru crearea unei noi ere pentru videoclipurile pe aplicație, nu s-a ridicat la așteptările companiei. Instagram renunță la butonul inutil pentru IGTV.

  Instagram renunță la butonul pentru IGTV – De ce

  Un purtător de cuvânt de la Facebook a confirmat pentru TechCrunch faptul că Instagram scoate iconița de IGTV din partea de sus a interfeței principale. “Foarte puțini” oameni folosesc iconița, după cum spune purtătorul de cuvânt.

  În schimb, mulți utilizatori vizionează videoclipurile IGTV prin feed-ul principal, canalul Explore, profilurile utilizatorilor sau prin aplicația dedicată IGTV.

  De-a lungul timpului, au existat o serie de decizii luate cu privire laIGTV. În cele din urmă, Instagram decis să rămână la videoclipurile landscape și să renunțe la cele verticale. De curând, Instagram a permis opțiunea de a posta videoclipuri IGTV direct din aplicația standard.

  Totuși, faptul că Instagram elimină butonul de IGTV ar putea fi una dintre schimbările semnificative ale platformei. Odată cu butonul va dispărea și accesul la această funcție a rețelei de socializare.

  Ce a mai declarat purtătorul de cuvânt de la Facebook

  Pe lângă faptul că butonul va fi eliminat, purtătorul de cuvânt nu a menționat de ce butonul a fost folosit atât de puțin încât să se ajungă la eliminarea sa. Se poate ca utilizarea butonului IGTV să nu fie suficient de intuitivă pentru utilizatorii paltformei de photo-sharing.

  Oamenii folosesc Instagram, în primul rând, pentru a ține legătura cu prietenii. În al doilea rând, pentru a împărtăși cu ei momente din viața lor. Nu este necesar ca aceștia să vizioneze videoclipuri de 5 minute cu diferite metode de a-ți face părul, unghiile sau lucruri DIY. De altfel, videoclipuri pe care utilizatorii le pot găsi și pe YouTube.

  Un alt motiv ar putea fi veniturile slabe generate de creatori prin IGTV. Așadar, sunt destule motive pentru care utilizatorii nu-și dau interesul pentru IGTV.

  Rămâne de văzut dacă această decizie a fost una pozitivă sau negativă pentru viitorul aplicației.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.