More

  Vrei TikTok-uri perfecte? Ai nevoie de un kit My Studio

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Dacă vrei TikTok-uri perfecte, trebuie să te echipezi pentru ele cu tehnologia potrivită. Da, poți creea TikTok-uri cu orice dispozitiv mobil, însă, e păcat să se piardă bunătate de moment pentru că nu ai folosit lumina bună.

  Fiecare vedetă cu sute de mii sau milioane de fani, ia foarte în serios TikTok. Pentru acestea, să realizezi un TikTok e ca și când ar merge zi de zi la birou pentru a-și îndeplini task-urile.

  Dacă ne uităm în spatele camerelor, vedem că orice creator de conținut are cel puțin un smartphone performant și o lumină pentru a crea momente amuzante.

  Vrei TikTok-uri perfecte? Luminează-le corespunzător

  Deși la Noobz nu am început, încă, să facem TikTok-uri, ne-am documentat cu privire la ce am avea nevoie pentru ele. Astfel, am găsit kit-ul cu lampă circulară My Studio pe cameredigitale.ro. Acesta conține un trepied, lumina circulară, un green screen (chroma key)de 200×300 cm, adaptor pentru Type-C și iPhone, cleme și inele de suspendare și un microfon clip-on. Cu alte cuvinte, tot ce ți-ar putea fi necesar să poți filma cu smartphone-uri la o calitate cât mai bună.

  Kit-ul este foarte ușor de transportat și de instalat. Pentru situațiile în care ai de filmat ceva urgent, nu trebui să mai cari după tine echipamentul profesional. Spre exemplu, noi ne-am pregătit o geantă cu echipamente profesionale și o geantă ”de urgență”. În geanta de urgență avem kit-ul My Studio, un GoPro Hero 7 Black, un al doilea trepied de smartphone și baterii externe. În vreme ce, geanta cu echipamente profesionale este mult mai mare, cu dispozitive mult mai vaste. Dar, cu alte ocazii poate o să povestim și ce echipamente folosim pentru filmat în diferite condiții.

  Kit-ul My Studio este ideal și pentru vloggerii la început de drum

  Desigur, lumina nu este suficient de puternică să filmezi cu ea într-o încăpere întunecată. Însă, dacă o așezi pe o masă, undeva la fereastră și profiți și de lumina naturală, e perfect. Dacă ești vlogger de beauty, un astfel de kit este ideal pentru tine. Mai ales că, dacă nu ai un decor special amenajat, poți oricând să folosești green screen și să editezi ulterior.

  O investiție de 500 lei într-un astfel de kit de filmat îți poate genera venituri destul de mari. Desigur, dacă ești consecvent și pasionat de ceea ce faci.

  Dacă filmezi de la o distanță de până la 2m, lampa te luminează suficient. De aceea am spus că în cazul tutorialelor de beauty sau a TikTok-urilor este fix ce trebuie. Trepiedul vine cu un braț special pe care poți instala smartphone-ul, o cameră mirrorless sau o cameră video compactă.

  Vrei-TikTok-uri-perfecte

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.