More

  Cum distribui mai ușor imaginile în Google Chrome

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google Chrome este unul dintre cele mai bune browsere pentru telefoanele cu sistem de operare Android. Ești interesat cum distribui mai ușor imaginile în Google Chrome? Ei bine, cu ajutorul unei funcții speciale descoperită de publicația XDA Developers.

  Cum distribui mai ușor imaginile în Google Chrome

  Pe lângă faptul că Google Chrome oferă o integrare perfectă pe toate dispozitivele, acesta mai vine și cu o mulțime de funcții utile pentru utilizatori.

  Publicația XDA Developers a descoperit o comandă „commit” în Chromium Gerrit care arată dezvoltarea acestei funcții. Commit-ul descrie un nou meniu contextual care le permite utilizatorilor să copieze imaginea direct din Google Chrome.

  Deși utilizatorii pot partaja deja imagini din browser, aceștia trebuie să folosească meniul de distribuire al sistemului de operare.

  Copierea imaginilor ar putea simplifica acest proces, permițându-le utilizatorilor partajarea lor doar cu câteva apăsări.

  Unde vei putea găsi funcția în browser

  Există un link în commit care afișează interfața propusă a funcției, dar nu poate fi accesată fără permisiune. Cu toate că nu este nicio modalitate de a ști, până în acest moment, cum va arăta funcția și de unde o poți accesa, există o bănuială.

  Google ar putea pur și simplu să adauge o opțiune de copiere a imaginii în meniul contextual existent al browserului Google Chrome, printr-o apăsare lungă. Mai există și varianta ca Google să nu adauge acest commit în Chrome. Dar dacă se va întâmpla asta, îl poți activa tastând chrome://flags#context-meny-copy-image direct din browser-ul tău.

  Ultimele actualizări ale browser-ului au adus utilizatorilor îmbunătățiri precum un editor pentru capturile de ecran, o nouă interfață și mici modificări la nivel de notificări.

  Pe lângă commit-ul cu funcția pentru copierea imaginilor, cei de la XDA Developers au mai descoperit un alt commit. De data aceasta se presupune că vizează înlocuirea căutării vocale din Chrome, cu Google Assistant.

  Suntem curioși dacă funcțiile vor fi implementate în browser, dar și ce alte funcții vor urma pe Google Chrome.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.