More

  Twitter introduce reacțiile pentru mesajele directe

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Dacă ți-ai dorit vreodată să poți reacționa la un mesaj direct primit pe Twitter, află că această funcționalitate va fi introdusă în curând.

  Twitter introduce reacțiile pentru mesaje directe – Cât de asemănătoare sunt cu cele de pe Facebook

  Facebook are reacții pentru postări, comentarii și mesaje. Momentan Twitter oferă reacțiile cu emoticoane doar prin mesajele directe.

  Diferența dintre reacțiile celor două platforme este că pe Twitter nu ai emoticoanele cu inimi în loc de ochi și pe cel nervos. Acestea au fost înlocuite de o inimă și de un foc. De asemenea, există și un thumbs down. În total va fi un număr de 7 reacții.

  Este ușor și rapid să adaugi reacții cu emoticoane unui mesaj direct – atât text, cât și a atașamentelor media,” după cum informează Twitter. Nu este prima oară când Twitter încearcă să adauge reacțiile.

  Funcția n-a ajuns niciodată să fie lansată, propriu-zis, chiar dacă folosirea emoticoanelor a crescut pe platformă, până acum. Twitter s-a concentrat pe îmbunătățirea mesajelor directe în ultimul timp, fapt ce a rezultat în adăugarea reacțiilor pentru o experiență mai plăcută pe platformă.

  Cum reacționezi la un mesaj direct pe Twitter

  Destul de simplu. De acum, mesajele vin cu o inimă și un plus la sfârșitul lor de unde poți alege o reacție. O altă modalitate prin care poți face asta este să apeși de două ori pe mesaj. În acest mod vor apărea reacțiile.

  De asemenea, dacă folosești o versiune mai veche a aplicației, vei primi reacția ca și un răspuns text la mesajul tău. Poți adăuga o reacție chiar și unui mesaj trimis cu ani în urmă.

  După cum spune Twitter, „poți oricând să anulezi o reacție și aceasta va fi ștearsă din mesaj pentru toți participanții. Dă click sau apasă pe reacție pentru a vedea cine a reacționat la mesaj. În plus, toți participanții conversației vor primi o notificare de fiecare dată când o reacție este adăugată unui mesaj.”

  Introducerea reacțiilor ar putea însemna că în viitor vom avea reacții și pentru tweet-uri. Și nu numai pe platforma de socializare. Dar vom vedea ce mai plănuiește Twitter să adauge pentru îmbunătățirea experienței de utilizare a platformei.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here