More

  Noua interfață Facebook cu mod întunecat e aici

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook m-a invitat să testez noua interfață în programul Beta. Am ales modul întunecat, pentru că e mult mai prietenos cu vederea și îl am setat implicit deja inclusiv pe YouTube, WhatsApp, Messenger și Instagram.

  Facebook nu a schimbat poziția elementelor, așa încât nu o să îți fie greu să te acomodezi cu noua interfață. În plus, designul web se apropie destul de mult de versiunea de mobil.

  Dacă ai folosit recent un Galaxy FOLD de la Samsung, interfața nouă de la Facebook nu o să ți se pară chiar o noutate. Dacă nu, poate ai folosit recent o tabletă – e cam același lucru.

  Probabil ieri mulți dintre voi ați experimentat probleme cu primirea notificărilor. Ne-ați trimis unii dintre voi și capturi să ne întrebați dacă știm mai multe. Ei bine, se pare că a venit și răspunsul. Facebook lucrează să implementeze noua interfață, iar unele bug-uri s-ar putea să tot apară. E inevitabil în acest domeniu.

  Noua interfață Facebook e mult mai ordonată și prietenoasă

  E mult mai ușor acum să navighezi prin paginile pe care le administrezi și să te întorci la profilul personal. Inclusiv în Grupuri este mult mai prietenoasă experiența. Ai tot ce te interesează despre profilul personal pe partea dreaptă a ecranului. Iar tot ce ține de grupuri sau pagini, e în partea stângă a ecranului.

  Noua interfață Facebook

  Personal, nu prea folosesc secțiunile Watch, Marketplace și Gaming. Cel mai mult utilizez Home și Grupuri. Însă, pentru cei care au alte interese, e mult mai bine că Facebook le-a împărțit pe categorii și nu mai face un talmeș-balmeș în feed.

  Pe măsură ce mai descopăr lucruri noi, vă țin la curent. Între timp, probabil noua interfață Facebook va ajunge la cât mai mulți dintre voi, așa că așteptăm feedback-ul vostru în comentarii.

  Pentru moment, noua interfață Facebook cu mod întunecat este disponibilă doar pentru versiunea web. Însă, o aștept cu interes și pe mobil.  În condițiile în care telefonul este utilizat în medie 1 – 2 ore pe zi, e foarte important să avem grijă de vedere.

  facebook

  Ce părere aveți voi la prima vedere despre noua interfață ? Scrieți-ne în comentarii.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here