Telefonul lui Jeff Bezos de la Amazon a fost ”spart de un prinț” |

Telefonul lui Jeff Bezos de la Amazon a fost ”spart de un prinț”

Mădălina Gănescu
- 26.01.2020, 16:11 în Aplicaţii
9

SHARES
Telefonul lui Jeff Bezos de la Amazon

Telefonul lui Jeff Bezos de la Amazon ar fi fost ”spart de prințul Arabiei Saudite”. Jeff Bezos, CEO și fondator Amazon, a raportat că telefonul lui a fost virusat. Asta după ce a deschis un mesaj de pe aplicatia WhatsApp primit de pe contul personal al prințului Arabiei Saudite.

În urma anchetei criminaliste digitale, se bănuiește că acel mesaj criptat trimis de Mohammed bin Salman includea un fisier virusat. Acesta ar fi fost cababil să se infiltreze în telefonul lui Bezos. S-a stabilit că e „o mare probabilitate” ca hack-ul să fi fost declanșat de un fisier video trimis de prinț către Bezos.

Potrivit unor surse anonime , cei doi discutau pe platforma WhatsApp când fișierul nesolicitat a fost trimis, în mai 2018.

Telefonul lui Jeff Bezos de la Amazon a fost invadat de arabi

“În câteva ore, multe informații au fost transferate din smartphone-ul lui Bezos.”, declară  o persoană apropiată familiei. Încă nu este clar ce date au fost extrase cu exactitate din telefon.

Dezvăluirea că viitorul Rege s-ar implica în vizarea fondatorului Amazon ar putea duce la o reacție neplăcută. Dacă este adevărat, ar putea fi subestimate și eforturile lui Mohammed bin Salman de a aduce mai mulți investitori în Arabia Saudită. Planul său este să transforme regatul din punct de vedere economic.

Examinarea telefonului lui Bezos a început după ce National Enquirer a publicat detalii intime despre viața privata a acestuia. Totul s-a întâmplat în luna ianuarie a anului trecut. Echipa de securitate CEO-ului Amazon a încercat să afle cum au ajuns mesajele intime la publicație.

O nouă informație apărută în spațiul public arată că, de fapt, Lauren Sanchez însăși ar fi dat publicității mesajele intime. Sanchez ar fi trimis mesajele fratelui ei, Michael. La rândul său, acesta le-a vândut celor de la Enquirer. În schimb, nu există nicio mențiune cu privire la intențiile reale ale lui Lauren Sanchez.

AMI (Amarican Media Inc.), deținătorul National Enquirer, a declarat că informațiile primite despre relația lui Bezos cu Lauren Sanchez sunt de la fratele ei. Un frate cu care se pare că nu mai are o relație apropiată de multă vreme. Însă, investigatorii lui Bezos au constatat „cu mare încredere” că arabii au reușit să îi acceseze telefonul și să obțină informații importante si private despre acesta .

Investigatorii lui Bezos iau în considerare ca în viitorul apropiat să se îndrepte către Arabia Saudită pentru a cere o explicație despre cele întâmplate.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!