Google Maps aduce schimbări majore la a 15-a aniversare

Ciocan Andra
- 7.02.2020, 16:38 în Aplicaţii
11

SHARES
Se sărbătoresc 15 ani de la înființarea aplicației care ajută peste 1 miliard de utilizatori. Cu acească ocazie, Google Maps vine cu schimbări care să-și ajute utilizatorii și mai mult decât o face până acum. Mai mult, vine și cu mici modificări de design.

Google Maps aduce schimbări majore pentru a sărbători cei 15 ani de la înființarea aplicației, care ajută peste 1 miliard de utilizatori. Mai mult, vine și cu mici modificări de design.

Maps

Google Maps aduce schimbări majore și introduce tab-uri care fac interfața mai plăcută

Google a adăugat un set de tab-uri primare în partea inferioară a ecranului de pornire al aplicației. Acum, vei găsi tab-urile Explore, Commute, Saved, Contribute și Updates. Acestea vin cu diferite funcții pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor pe aplicație, dar și pe drumul spre destinație.

Informații mai bune despre tranzitul din oraș

Transit Attributes oferă utilizatorilor mai multe informații despre trafic precum temperatura, aglomerări și accesul la mijloacele de transport și nu numai.

Google Maps îți pune la dispoziție detalii mai precise despre mijloacele de transport pe care dorești să le folosești, dar și alți factori care ți-ar putea îngreuna drumul spre destinație. Ca exemplu, dacă un tren este prea aglomerat, ai ca opțiune din aplicație chemarea unei mașini prin Lyft.

Mai mult, Maps oferă actualizări despre acestea, bazate pe experiența altor utilizatori și la rândul tău poți lăsa informații pentru alții în legătură cu condițiile din trafic.

Google Maps aduce schimbări majore de design

Google s-a decis să modifice și logo-ul Maps, cu acest prilej. De acum, logo-ul pin va conține dungi roșii, albastre, verzi și galbene, semnificând aglomerația din trafic. Asta reamintește utilizatorilor funcția principală a aplicației și cum va arăta odată ce începi s-o folosești.

Deși este doar pentru o perioadă limitată de timp, Maps are nouă iconiță care să-ți simbolizeze mașina în trafic. Iconița vine cu un baloane care plutesc deasupra mașinii. Nu se știe însă cât va fi disponibilă această iconiță.

În prezent, Google Maps este una dintre cele mai de încredere aplicații din domeniu, care s-a dezvoltat foarte mult în tot acest timp și care dorește mereu să-și îmbunătățească serviciile pentru utilizatori.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!