More

  YouTube va investi 100 de milioane de dolari în conținut pentru copii

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  YouTube va investi 100 de milioane de dolari în conținut pentru copii despre compasiune și curiozitate. În septembrie anul trecut, gigantul a anunțat un fond de investiții de 100 de milioane de dolari pentru conținut video pentru copii. Fondul e menit să contribuie la reducerea loviturii pentru creatorii de conținut pentru copii de pe YouTube.

  Aceștia sunt afectați financiar în urma modificărilor pe care FTC le-a impus pentru canalele lor. Potrivit unui raport Bloomberg, YouTube va finanța videoclipuri care ”stimulează rezultatele sociale următoarelor trăsături de caracter”:

  • – curaj, compasiune, comunicare, recunoștință, curiozitate, smerenie, muncă în echipă, integritate, perseverență, autocontrol, empatie și creativitate.

  YouTube va investi 100 de milioane de dolari – În ce condiții?

  ”Întreg programul nostru va încerca să sprijine copiii în descoperirea punctelor tari și pasiunilor lor unice.”, se arată în nota transmisă de YouTube partenerilor săi. ”Dorim în mod special să dezvoltăm conținut care să îi inspire pe copii să dezvolte abilități de viață și să își continue pasiunile. Să stabilească obiceiuri sănătoase și să aibă grijă de ei înșiși. Cum de altfel, să-și sporească înțelegerea pentru cultură și diversitate, să se implice și să aibă grijă de comunitatea lor.”

  YouTube spune că este în discuții cu partenerii. Însă, mai multe detalii cu privire la fondul pentru conținutul pentru copii va oferi publicității mai târziu anul acesta.

  Investiția de 100 de milioane de dolari va fi distribuită în următorii trei ani. Aceasta își propune să dea tonul pentru conținutul video pentru copii de pe YouTube.

  În prezent, o serie de creatori de conținut pentru copii câștigă simpatie prin unboxing-uri pentru jucării, farse și vlog-uri de familie. Spre exemplu, Ryan Kaji din ”Ryan’s World” și ”Ryan ToysReview” a fost cel mai bine plătit creator de conținut pentru copii de pe YouTube în 2019. Acesta a câștiga suma imensă de 26 de milioane de dolari.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.