More

  Samsung închide temporar fabrica din Gumi, Coreea de Sud

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  De curând, a fost raportat primul caz de coronavirus în fabrica Samsung din Gumi, Coreea de Sud. Din moment ce epidemia coronavirus nu dă semne să poată fi combătută prea curând, Samsung închide temporar fabrica din Gumi.

  Samsung închide temporar fabrica din Gumi – Cât timp va fi închisă

  În urma infectării unui angajat cu COVID-19, fabrica de telefoane va fi închisă până pe 24 februarie. Samsung le-a spus apropiaților angajatului să intre și ei în carantină și să se testeze de virus. Mai mult, întreg etajul din fabrică, unde a lucrat angajatul afectat de virus, va fi închis până pe 25 februarie.

  Fabricile de chip-uri și de display-uri din Coreea de Sud nu sunt afectate, potrivit informațiilor oferite de Samsung. Pe lângă infectarea angajatului, un alt motiv pentru care fabrica s-a închis este faptul că Gumi nu este departe de Daegu, locul în care a început focarul din Coreea de Sud.

  Fabrica de telefoane din Gumi realizează terminale de înaltă calitate, destinate pieței din Coreea de Sud. Mai mult, tot în cadrul fabricii sunt create telefoanele Galaxy Z Flip și Galaxy Fold. Așadar, închiderea fabricii pe o perioadă mai lungă de timp ar putea provoca probleme în ceea ce privește stocul de Z Flip.

  Nu doar Samsung își închide fabricile

  Cel mai mare producător de telefoane din lume nu este singurul care își închide fabricile din cauza coronavirus. De asemenea, Apple și-a avertizat clienții cu privire la stocurile limitate de iPhone-uri pe fondul opriri temporare a producției de telefoane în China.

  Și compania Valve așteaptă o reducere a stocului de Index VR din cauza opririi producției. Acest lucru este o reamintire a faptului că riscurile la care se supune industria de tehnologie se extinde dincolo de China.

  Nu doar industria tehnologică este afectată de virusul Corona. Inclusiv industria auto își închide diferite fabrici din China și Coreea. Vorbim despre companii precum Hyundai, Tesla, BMW, Honda, Nissan. Este posibil ca extinderea virusului să ducă la închiderea a și mai multor fabrici din mai multe regiuni. Tot mai multe cazuri de coronavirus au fost semnalate în Italia în ultimele zile, iar membrele UE încep să ia decizii radicale pentru siguranța cetățenilor.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.