More

  Căștile Philips Fidelio X3 vor fi disponibile din iunie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Căștile Philips Fidelio X3 sunt cea mai recentă versiune a căștilor de tip „open-back” Fidelio, apreciate atât de audiofili, cât și de artiști. Acestea vor fi disponibile pentru achiziționare în România din iunie.

  Căștile Philips Fidelio X3 se bazează pe calitatea sunetului, a design-ului și pe experiența de utilizare îmbunătățită . Modelul X3 este primul dintr-o nouă serie de produse Fidelio și reprezintă vârful de gamă al seriei.

  Căștile au difuzoare din materiale polimerice cu mai multe straturi. Acestea sunt umplute cu gel pentru o mai bună amortizare. În plus, au un sistem puternic de magneți din neodim ce permite o frecvență naturală extinsă și o reproducere spațială precisă. În traducere liberă, vin cu un bass foarte bun.

  Căștile Philips Fidelio X3 – construcție și calitate

  Fidelio X3 dispun de cupe cu două straturi, cu o nouă construcție și o formă internă concepută pentru a reduce vibrațiile. Difuzoarele căștilor Fidelio X3 sunt pre-înclinate până la un unghi de 15 grade. Asta pentru a se potrivi mai bine cu forma naturală a urechii și pentru a direcționa muzica în canalul auditiv pentru o experiență de audiție cu adevărat captivantă.

  Modelul Fidelio X3 dispune de un finisaj premium ce oferă durabilitate și confort.

  Construcția ușoară dar solidă, din oțel satinat este acoperită cu piele Muirhead de culoare neagră provenită dintr-o sursă responabilă. În plus, o bandă din pâslă groasă și bureți cu memorie acoperiți cu velur garantează confort chiar și în timpul sesiunilor lungi de ascultare.

  Căștile oferă spațialitate datorită design-ului de tip „open-back”. În timp ce, arhitectura avansată de care beneficiază Fidelio X3 înlocuiește un grilaj tradițional cu o țesătură Kvadrat transparentă acustic. Asta pentru a reduce acumulările de presiune și reflexele undelor staționare din spatele difuzoarelor.

  Fidelio X3 atinge niveluri de înaltă performanță printr-o lățime de bandă excepțională de la 5hz la 40 KHz. Fidelio X3 poate fi utilizat și în balanced mode pentru a oferi canalelor dreapta și stânga direcții separate pentru a reduce apariția inteferentelor și a îmbunătăți separarea stereo.

  Fidelio X3 este rezultatul unei atenții minuțioase la fiecare detaliu legat de performanță, confort și design.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.