More

  Microsoft Xbox Series X va avea funcționalități de top

  Microsoft Xbox Series X va avea disponibile o serie de funcționalități la care utilizatorii doar puteau să viseze.

  Microsoft a anunțat că utilizatorii vor putea relua un joc din punctul în care s-au oprit, chiar după o repornire a consolei. De asemenea, consola va avea integrată și tehnologia „audio ray tracing”.

  Microsoft a dezvăluit o serie de funcționalități care vor fi disponibile pe nouă generație de console Xbox Series X. Informațiile au fost devoalate în cadrul unui podcast, de către Larry Hryb, director de programare în cadrul diviziei Xbox.

  Acesta a spus că una dintre noile funcționalități va permite utilizatorilor reluarea progresului chiar dacă a fost repornită consola. Această funcționalitate va fi disponibilă pentru mai multe jocuri.

  O funcționalitate similară a fost disponibilă și pe consola Xbox One, dar diferența este că Xbox Series X va putea executa acest proces pentru mai multe jocuri, al căror progres a fost înghețat ca urmare a repornirii consolei. Această funcționalitate se aplică și pentru revenirea consolei din stand-by.

  Majoritatea utilizatorilor se confruntă cu pierderea progresului ca urmare a repornirii consolei după o actualizarea de sistem. Larry Hryb a spus că a testat cu succes această funcționalitate, iar utilizatorii nu vor mai avea probleme în acest sens.

  Microsoft Xbox Series X va dispune și de audio ray tracing

  Pe lângă funcționalitatea care permite reluarea jocurilor, Hryb a mai vorbit despre o funcție interesantă. Este vorba despre tehnologia audio ray tracing. Nu este un termen folosit foarte des. Cu alte cuvinte, o tehnologie a sunetului care va oferi o experiență captivantă în timpul jocului.

  Larry Hryb spune că odată cu integrarea unui hardware cu tehnologia ray tracing pe seria Xbox Series X, Microsoft poate genera o serie întreagă de scenarii. Aceste scenarii fac referire la iluminare și reflexii cât mai reale, dar poate fi folosită și pentru spațialitatea sunetului.

  Microsoft a oferit informații și despre performanțele grafice ale viitoarei console. Xbox Series X va dispune de 12 teraflopi pentru procesarea grafică. Este de două ori mai mare comparativ cu Xbox One X și de opt ori mai mare decât dispune Xbox One.

  URMĂREȘTE-NE

  16,079FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here