More

  Google îmbunătățește căutarea imaginilor

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google îmbunătățește căutarea imaginilor și va afișa mai multe informații. Imaginile vor fi semnalizate cu o iconiță a unui produs, rețetă sau video, în funcție de clasificarea imaginii.

  În prezent, rezultatele de căutare ale imaginilor nu oferă foarte multe informații despre conținutul pozei sau despre poză, în general. Singurele informații disponibile sunt dimensiunea pozei, alături de informații despre sursă, titlul paginii unde este postată și URL-ul unde poate fi găsită.

  Google îmbunătățește căutarea imaginilor cu iconițe

  Începând de săptămâna viitoare, rezultatele căutărilor pe desktop vor oferi mai multe informații, în ceea ce privește tabul unde găsim imagini. Google înlocuiește informațiile despre dimensiunea pozelor cu iconițe care să evidențieze natura sursei de unde provine poza.

  Înainte de a da click pe poză, utilizatorul va știi dacă poza respectivă îl va duce la o pagină de produs, care este disponibil pentru vânzare, ori o pagină cu rețete culinare sau un video.

  Iconițele sunt mici, dar dacă mergi cu cursorul pe ele vor afișa mai multe informații, inclusiv durata clipului video.

  La prima vedere, includerea acestor iconițe nu pare a fi o actualizare majoră. Dar simplifică procesul de identificare a rezultatelor pe care utilizatorul le caută, din sutele sau miile de imagini care apar.

  Un bun exemplu este identificarea unui produs pe care dorești să îl cumperi. Vei elimina astfel toate rezultatele de pe site-uri care nu comercializează produsul, ci doar vorbesc despre el. Un astfel de exemplu sunt pozele utilizatorilor, postate pe Facebook. Imaginea va fi evidențiată cu o iconiță de produs.

  Google nu a eliminat complet informațiile despre dimensiunile pozelor. Doar că pentru a vedea dimensiunile pozei, va trebui să selectezi pictograma mică. Trebuie să duci cursorul la colțul din stânga-jos, unde se află de obicei aceste informații.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.