More

  Facebook anulează conferința F8 din cauza coronavirus

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook anulează conferința anuală pentru dezvoltatori F8, din cauza coronavirus. Este a 2-a conferință importantă care se anulează din cauza epidemiei, care continuă să afecteze afacerile din întreaga lume. Mobile World Congress din Barcelona, Spania s-a anulat cu o săptămână înainte să înceapă tot din cauza riscurilor epidemiei.

  Facebook anulează conferința F8 2020

  Pentru conferința F8 vin anual mii de oameni în San Jose, California. Aici, directorii executivi fac anunțuri despre actualizări și produse noi. Anul acesta, F8 ar fi trebuit să se desfășoare între 5 – 6 mai.

  Konstantinos Papamiltiadis, directorul platformei de programe și dezvoltatori, a anunțat într-o declarație că Facebook va anula „componenta personală F8„. Aceasta va fi înlocuită cu „evenimente locale și conținut video transmis în direct.”

  Celebrarea comunității noastre globale de dezvoltatori F8 în fiecare an este foarte importantă pentru noi. Dar nu vom sacrifica sănătatea și siguranța comunității noastre pentru a face acest lucru,” spune Papamiltiadis. Mai mult decât atât, Facebook și-a retras și participarea din cadrul Game Developers Conference din San Francisco.

  Google nu și-a anulat conferința cloud

  Între timp, F8 a devenit cea de-a 2-a conferință importantă de tehnologie care este anulată. Asta după ce MWC 2020 de la Barcelona s-a anulat la începutul lunii, din cauza retragerii mai multor companii precum Sony, Amazon, LG, Ericsson și Nvidia.

  Google nu și-a anulat și conferința cloud, Next, care se va desfășura în aprilie. Mai mult, inclusiv conferința pentru dezvoltatori I/O se va ține. Aceasta este planificată între 12 – 14 mai în Mountain View, California.

  Un purtător de cuvânt al companiei afirmă că va urma „cele mai bune practici” oferite de Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor și de Organizația Mondială a Sănătății.

  Conform informațiilor de pe website, Google le oferă participanților posibilitatea de a-și anula gratuit participarea până pe 15 aprilie. Așadar, participanții pot decide ce este mai bine pentru siguranța și sănătatea lor, fără să-i coste nimic dacă decid să-și anuleze participarea.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.