More

  Activează modul întunecat pe Instagram! 4 pași pentru iPhone și Android

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Ai două motive să folosești Dark Mode pe Instagram. O dată pentru a-ți proteja vederea și încă o dată pentru a economisi din energia telefonului. Activează modul întunecat pe Instagram în 4 pași simpli, chiar dacă ai iPhone sau Android.

  Modul întunecat este disponibil deja pe aplicațiile WhatsApp, Facebook și Twitter. Era și cazul să-l avem și pe Instagram. Doar că, ce trebuie să știți este că Dark Mode pe Instagram se aplică doar celor care folosesc telefoane cu sisteme de operare de la Android 10 și iOS 13 încolo.

  Activează modul întunecat pe Instagram dacă ai Android

  • 1. Deschide setările telefonului;
  • 2. Selectează ‘Afișare’;
  • 3. Activează modul întunecat al telefonului;
  • 4. Accesează Instagram.

  Cum activezi modul întunecat dacă ai iPhone

  • 1. Deschide setările telefonului;
  • 2. Selectează ‘Afișare și luminozitate’;
  • 3. Activează modul întunecat al telefonului;
  • 4. Accesează Instagram.

  Dacă vrei să economisești mai mult din energia telefonului, poți dezactiva pre-încărcarea conținutului foto/video de pe Instagram. Intră la ‘Account’, de acolo accesează ‘Mobile data use’ setează ‘Data saver’. Nu vei avea mari beneficii, însă dacă vrei câteva zeci de minute în plus de energie, acest lucru te poate ajuta.

  Instagram și Facebook mai pregătesc multe alte noi funcționalități pentru utilizatori. Spre exemplu, până acum, puteai partaja Story-uri doar din Instagram pe Facebook. Însă, Facebook deja testează un mijloc prin care să poată fi distribuite Story-urile de pe Facebook și pe Instagram prin încrucișarea platformelor din acest punct de vedere.

  Unii consideră că prin asta va fi duplicat conținutul de pe cele două platforme. În fond, nu e deloc așa. Dacă analizăm în prezent Story-urile Instagram partajate și pe Facebook, vedem că audiența nu este formată din aceeși fani. Este posibil ca Facebook să gândească un algoritm prin care, deși conținutul e duplicat, audiența să nu fie la fel.

  Până una alta, Dark Mode este de bun augur pe toate aplicațiile și așteptăm cu interes și alte funcționalități care să îmbunătățească experiențele online.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.