Activează modul întunecat pe Instagram! 4 pași pentru iPhone și Android

Cristian Gănescu
- 11.03.2020, 14:16 în Aplicaţii
0

SHARES
Activează modul întunecat pe Instagram

Ai două motive să folosești Dark Mode pe Instagram. O dată pentru a-ți proteja vederea și încă o dată pentru a economisi din energia telefonului. Activează modul întunecat pe Instagram în 4 pași simpli, chiar dacă ai iPhone sau Android.

Modul întunecat este disponibil deja pe aplicațiile WhatsApp, Facebook și Twitter. Era și cazul să-l avem și pe Instagram. Doar că, ce trebuie să știți este că Dark Mode pe Instagram se aplică doar celor care folosesc telefoane cu sisteme de operare de la Android 10 și iOS 13 încolo.

Activează modul întunecat pe Instagram dacă ai Android

Cum activezi modul întunecat dacă ai iPhone

Dacă vrei să economisești mai mult din energia telefonului, poți dezactiva pre-încărcarea conținutului foto/video de pe Instagram. Intră la ‘Account’, de acolo accesează ‘Mobile data use’ setează ‘Data saver’. Nu vei avea mari beneficii, însă dacă vrei câteva zeci de minute în plus de energie, acest lucru te poate ajuta.

Instagram și Facebook mai pregătesc multe alte noi funcționalități pentru utilizatori. Spre exemplu, până acum, puteai partaja Story-uri doar din Instagram pe Facebook. Însă, Facebook deja testează un mijloc prin care să poată fi distribuite Story-urile de pe Facebook și pe Instagram prin încrucișarea platformelor din acest punct de vedere.

Unii consideră că prin asta va fi duplicat conținutul de pe cele două platforme. În fond, nu e deloc așa. Dacă analizăm în prezent Story-urile Instagram partajate și pe Facebook, vedem că audiența nu este formată din aceeși fani. Este posibil ca Facebook să gândească un algoritm prin care, deși conținutul e duplicat, audiența să nu fie la fel.

Până una alta, Dark Mode este de bun augur pe toate aplicațiile și așteptăm cu interes și alte funcționalități care să îmbunătățească experiențele online.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!