More

  PC Garage lansează Şcoala de Hardware pe YouTube

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  PC Garage lansează Şcoala de Hardware pe YouTube. Este vorba despre o serie de emisiuni LIVE interactive si educative, adresate copiilor. Acestea abordează toate subiectele de interes din sfera hardware.

  Mădălin, Răzvan și Daniela, alături de diverși invitați speciali, vor discuta despre tot ce înseamnă hardware. De la PC-uri și laptopuri, până la mouse-uri și tastaturi. În teorie, toată lumea știe ce este un calculator. Însă, puțini intră în detalii când vine vorba de hardware și software. Puțini documentează componentele fizice. Puțini dau importanță tipului de procesor, memoriei RAM, plăcii video, de altfel echipamente care fac diferența.

  Un proiect educaţional menit sa stârnească curiozitatea celor mici

  Școala de Hardware va fi live pe canalul de Youtube PC Garage în fiecare joi, de la ora 15.00, începând cu data de 2 aprilie. Aceasta va răspunde la toate întrebările legate de componentele unui calculator/laptop/

  Mădălin, Răzvan și Daniela vor explica pentru cei mici rolul fiecăreia și cum interacționează una cu cealaltă. De asemenea, vor fi incluse și mici lecții de istorie a calculatorului. Copiii vor avea acces și la informații de cultură generală. Precum, când au apărut primul PC, primul laptop sau prima tabletă.

  Prin acest proiect educativ, PC Garage își propune să îi încurajeze pe cei mici să facă primii pași în lumea IT.

  PC Garage lansează Şcoala de Hardware: Şcoala online este viitorul!

  Importanța tehnologiei în educație, modul prin care aceasta poate stimula dezvoltarea tinerelor generații și contribui la evoluția societății reprezintă un subiect dezbătut intens în România.

  Învățarea eficientă cu ajutorul tehnicii de calcul oferă avantaje oricărui sistem de educație modern, dar necesitatea sa devine cu adevărat evidentă în momente cheie sau în situații de criză. De exemplu, îi poate ajuta pe profesori să predea de la distanță și pe elevi să își continue studiile fără a-și părăsi locuința, dar ar permite în același timp oamenilor să socializeze extrem de ușor fără a-și asuma niciun fel de riscuri.

  Mai puțin dezbătută este însă nevoia de a educa potențialii utilizatori de tehnologie în scopuri educative. Sună, într-adevăr, paradoxal. Însă, realitatea este că nu poți avea un public care să înțeleagă vitalitatea unei astfel de abordări fără a-l educa înainte în acest scop.

  Emisiunea educativă „Școala de Hardware” va fi realizată live în fiecare zi de joi, de la ora 15:00, pe canalul de YouTube PC Garage.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.