More

  Noul telefonul premium de la LG se va numi „Velvet”

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Noul telefonul premium de la LG va fi numit „Velvet”. Vorbeam într-un articol anterior despre faptul că LG regândește strategia pentru nișa de smartphone-uri prin renunțarea la seria G.

  În luna ianuarie informațiile neoficiale sugerau că LG nu va mai lansa niciun flagship din seria G. Compania nu a înregistrat câștiguri considerabile în zona smartphone-urilor din 2016, motiv pentru care trebuie să își facă noi calcule.

  Noul telefonul premium de la LG se va numi VELVET

  LG speră că un nou design  va atrage publicul către următorul său smartphone. De asemenea, crede că și numele va face același lucru. Compania a dezvăluit că telefonul său premium cu margini curbate va fi numit Velvet pentru a transmite „netezimea și delicatețea premium”.

  Indiferent dacă denumirea are sau nu efectul dorit, aceasta va reprezenta o pauză semnificativă pentru o companie care a insistat pe strategia de denumire numerică în ultimii ani.

  LG arată o schimbare a strategiei

  Schimbarea strategiei de denumire reflectă obiectivele LG pentru telefon și pentru companie în ansamblu. Divizia sa mobilă se luptă de mult timp pentru a ieși în evidență.

  În parte pentru că telefoanele sale s-au bazat pe funcții inedite, cum ar fi controlul mâinilor libere sau Mods pentru a ieși în evidență. Cu Velvet, sperăm că design-ul memorabil și numele potrivit vor aduce noroc companiei.

  La ce ne putem aștepta

  Până în prezent, LG a vorbit doar despre designul de bază al “Velvet”, care potrivește designul curbat cu aspectul camerei „Raindrop” (picătură de ploaie). Zvonurile sugerează un design de gama medie superioară care împachetează un procesor Snapdragon 765 și suport 5G.

  Acest lucru nu va contesta direct flagship-urile precum Galaxy S20 sau iPhone 11 Pro, dacă aceste specificații se dovedesc corecte. Totuși, ideea de bază ar putea fi că în loc să încerce să câștige cursa pe specificații, LG ar putea oferi un design elegant la un preț mai accesibil.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.